Monday 13 February 2012

LCD-TV - Är större bättre?

Hur stor är stor för en LCD-tv? Tja, det finns en ganska rejäl 65 LCD-TV som bedriver en lika rejäl prislapp. Vid denna skärmstorlek flesta skulle välja en plasma TV. Att gamla plasma vs LCD sak har hävdats till döds i otaliga webbplatser över, så låt oss inte komma in det. För tillfället Vi är fokuserade på LCD-TV, sedan följer de vanligaste 55 skärm och sub 40 "skärmar. Vänta, innan vi få någon ytterligare bara ett ord ungefär skärmstorlek. Dessa moderna plan bredbildsskärmar LCD TV har en 16:9 bildformat och de mätningar som nämns tas diagonalt över skärmen. Detta kommer att ge dig ett exakt mått på skärmstorlek på TV-skärmen, inte hela storleken på TV. Nu har vi det ur vägen, låt oss gå vidare.

Överväg storleken på ditt vardagsrum eller platt, eller den plats där du vill placera din LCD TV. Ja, tar det inte upp lika mycket plats som en gammal CRT-TV och är mycket tunnare. Det kommer dock att ockupera förmodligen en större del av väggen, om du besluta att en väggmonterad LCD-tv är mycket coolare än att ha det på ett stativ. Har du plats? Enkelt som det kan tyckas är detta din primära övervägande när man köper LCD-TV. Större är inte alltid bättre när du inte har plats att placerat den i.

Därefter kommer budgeten. Det är ofrånkomligt. Beviljade, LCD TV är relativt billigare än plasma (nej, kan vi inte undvika det jämförelse). Men ändå, är $ 2,500 för en trevlig 55 tums LCD som ganska dyr. Men priserna gå dramatiskt ner proportionellt till storleken av skärmen. En blygsam 300 dollar för ett 24 set bra och väcker ett par hundra dollar som ökar skärmstorlek. Inte illa.

Nu är större alltid bättre när det gäller LCD-tv? Absolut, Ja. Om du har massiva utrymme i ditt vardagsrum eller din kandidatexamen pad och har råd att blåsa 2.5K stora sådana, med alla medel gå för det. Men om du har en stram budget och du bor i ett ganska trångt studentrum och kan bara råd med en ödmjuk 24 set, så är det kraftigt mycket bättre än någon CRT TV runt.

Dennis Ogilvie är grundare av 1staudiovisual Storbritannien, online shopping för lcd-tv, hdtv, plasma-TV även till alla andra audiovisuella och elektroniska produkter. Besök 1staudiovisual.co.uk för mer information och tips att köpa tv på nätet.

No comments:

Post a Comment