Friday 10 February 2012

Välja programvara Medlemskap Site

Den typ av medlemskapet webbplats programvara du ska välja i slutändan beror på din budget, och om den kan tillgodose behoven hos ditt medlemskap webbplats. I stort sett de flesta medlemskap platschefer är liknande, även om det finns några starka skillnader i pris.

Vissa skript göra erbjuda mer ovanliga funktioner, som viral marknadsföring. Det är en fråga om avvägning huruvida en viss programvara lösning kan tillgodose dina behov och din budget bäst. Ni kan hittar några gör allt du ber om eller kan det vara ett fall där man sätta sig på en som gör de viktigaste sakerna. Detta kräver att du har viss förståelse up-front om vad dina behov kommer att bli.

Vilken typ av medlemskap webbplats Do You Wanna Set Up?

För att kunna välja programvara medlemskap webbplats, du behöver inte ha en fullständig förståelse för hur du kommer att presentera ditt medlemskap webbplats. Den viktigaste frågan du måste svara är, behöver du ett content management system, eller är du bara erbjuder en månatlig nedladdning?

Om du bara erbjuder en månatlig nedladdning, med några länkar och kanske en del grundläggande uppgifter när det gäller ett affiliate-program, eller ett par andra sidor, då en enkel medlemskap skript är allt du vill. Ditt medlemskap script behöver bara ta hand om de administrativa uppgifterna för betalningshantering och detaljer medlem, utfärdande lösenord, kontrollera åtkomst till din webbplats, vilket ger förlorade lösenord, hålla reda på inställda flygningar och misslyckade betalningar och hantera återkommande abonnemang. Dessa enkla skript är i den lägre delen av marknaden i termer av deras kostnader.

Om du ska bygga upp en databas med innehåll - om det är ljud, bild, artiklar, rapporter, kurser, eller e-böcker - du behöver ett sätt att organisera denna information meningsfullt. Denna typ av medlemskap plats kommer att växa stort ganska snabbt. Om innehållet inte är indelad i ett logiskt sätt kommer dina medlemmar inte att kunna att hitta saker lätt. Detta kommer att innebära mer arbete kundtjänst åt dig, och några mycket frustrerad medlemmar som inte uppskattar det värde du ger dem.

Ett integrerat content management system behövs för större webbplatser. Då kan du kategorisera ditt innehåll, och bör ge en sökfunktion. Mitten och högprissegmenten medlemskap platschefer inkluderar vanligtvis ett content management system. Ju bättre dem kan du dessutom ställa in flera nivåer av medlemskap. Det är där man kan beteckna vissa innehåll till vara tillgänglig för varje grupp av medlemmar. Ni kanske erbjuda några gratis innehåll i syfte att skapa en lång lista med framtidsutsikter. Och en inledande medlemskap med mindre funktioner och innehåll. Sen kan du erbjuda en premie medlemskap som har allt.

Bygga gemenskapen

Oavsett om du vill ställa upp en enkel eller innehåll fyllda medlemskap webbplats, bygga en social gemenskap är avgörande. Tillsammans med bra innehåll, hjälper den håller dina medlemmar tecknade längre.

Det finns flera sätt att skapa gemenskap. Den första finns, sker genom att ha ett forum installerat. Trots forum ta lite extra arbete att moderera och svara på frågor, bör de vara en del av din medlemskap webbplats. Mest medlemskap skript, särskilt de som innehåller ett content management system, inbegripa forumets mjukvara.

Andra sätt att bygga gemenskap omfatta konferenssamtal och webbkonferenser. Dessa inte saken inte så mycket på nivån för att välja ett medlemskap manus, dock.

Medlemskap Site mjukvarulösningar erbjuder ett stort utbud av funktioner. Vid bedömningen av vad som är viktigast för dig, hjälper det att skriva ner en lista över allt du behöver, och sedan dela upp den listan i de väsentliga och icke väsentliga kategorin. På så sätt kommer du att kunna se snabbt om ett medlemskap platschef har de funktioner du verkligen behöver, till ett pris du är villig att betala.

Vill du lära dig att använda en gratis content management system som ett medlemskap platschef? Få steg-för-steg videos, framgång manual, och bonus programvaran här. Eller så kan du läsa om de bästa medlemskap webbplats programvara här.

No comments:

Post a Comment