Monday 27 February 2012

Silver Pumpar för en rykande heta Lady

Få det glamorösa kändis look med dessa underbara silver pumpar vid varje tillfälle ni deltog. Du kan dra av det med den sexiga Nina Griff klänning och elegant Franchi Bow Flap Clutch. Dessa silver pumpar kan göra dig lyster och ser ut som en fantastisk prinsessa. De är design perfekt med konstruktiva arch att stödja fötterna och fantastiska höga klackar att visa upp dina vackra ben. Undeniably bekväma, skulle dessa skönheter göra dig steg med självförtroende genom din välklädda dag. Ta en titt på dessa Stuart Weitzman Avignon Peeptoe Platform Pumps. De är tillverkade med stilfulla lackläder med silver knapp detalj på baksidan av hälen. Kanske vill du prova med Jessica Simpson Jessica pumpar deras orm-präglat läder som kännetecknas av en vågig överlinje.

Oavsett pumpar du väljer, de är helt fantastiska!

Skäm bort dina ögon damer, för insamling av touch ups silver pumpar. Från lägenheter till raket höga klackar, har touch ups allt för dig att ha sista ordet. Kvinnors Ellie lägenhet via Touch ups är ett elegant platt Pumpen har en utsirad översta och rund tå dekorerade med strass och en söt liten rosett. Är de inte perfekt för din casual utflykter? Vi satsar de är! För dem som älskar höjden, Touch Ups kvinnors Erika Dyable Pump bra på dig. Med sina praktfullt skimrande satin övre ser ut, vem kan förneka din middag dag? Och gissa vad? Det kan också vara färgade som matchar din klänning!

Lätt Street silver pumpar får inte erbjuda dig himlen skrapa höga klackar, men de är säker bekvämt att bära för kontor och visuellt tilltalande också. Välj Scen från Easy Street för det eleganta utseende. Den smidiga klänning Pumpen har drapering och knappar tyngdpunkten på vamp. Plus, de andas med vadderade trikå foder och bekvämt vadderade innersula med medar resistenta. De kommer också i hel och halv storlek också. Easy Street Kvinnors Casino Sling rätt val för en bekväm och en skimrande touch för en elegant kväll eller speciellt tillfälle.

Runda tå silver pumpar är helt moderiktiga och otvivelaktigt underbara med skrymmande plattformen och höga klackar. Du verkligen kommer att älska detta kvinnors Teeze 31G Heel by Bordello. These lovelies har glitter täckt övre och en läder foder, en rundad tå, ett matchande snörning avtagbara axel, och en gummi botten. De finns också tillgängliga i sex olika färger. Hur är det glittriga med öppen tå pumpar med plattform klackar? Coloriffics Womens Gala Sko kommer att göra undrar du som att gå på röda mattan. Det mousserande metalliska konstläder övre i en sele tillbaka klänning pump stil med en rund peep toe öste vamp och lyftsele tillbaka hälrem med ett justerbart spänne stängning är definitivt fantastiskt. get komforten med sina släta foder och lätt stoppad innersula.

Den uppmärksamhet kommer att ägnas åt dig när du halkar om dessa snygga pumpar läder silver. The Gunda från Pelle Moda är någonting du måste för speciella händelser eller speciella tillfällen. Med 4-1/2 inches hälarna, kommer du att se fantastisk ut precis som en bana modell. Due Farina silver laminerat lackläder "Madelina" pumpar är perfekta handen vid en kombination av en uptown chic och downtown stil. De är fantastiskt fantastiska och exklusiva din stil. Du blir avundad nästan omedelbart när du sätta dem på.

No comments:

Post a Comment