Saturday 25 February 2012

Samsung F480 Player Style rosa: Attraktiva Ser Embedded med användbara funktioner

Samsung är en av de mest populära mobiltelefonen varumärken och håller lansera avancerade mobiler med fantastiska utseende. Samsung F480 Player Style rosa är en av dessa prylar och ser extremt snygg i sin rosa färgade höljet. Den levereras med den moderata mått 98,4 x 55x 11,6 mm, som hjälper användarna att uttrycka det enkelt i fickan och kan lätt transporteras från en plats till en annan. Den 2,8 inches TFT-skärm gör det möjligt för användare att njuta av kristallklara bilder och videor, tack vare 240 x 320 pixlars upplösning. Tillsammans med snyggt utseende, är denna gadget också rikt på senaste funktionerna som uppfyller kraven på en gadget älskare. Den effektiva produkten kan för att stödja både 2G-och 3G-nät som garanterar global roaming. För de användare som älskar att interagera genom meddelanden, kommer den här enheten med en hel del alternativ. Användarna kan hålla kontakten med andra via SMS, MMS, EMS och snabbmeddelanden.

Den användarvänliga gadget erbjuder olika anslutningsmöjligheter för att överföra data och filer med andra kompatibla enheter. Du kan dela bilder, videoklipp, ringsignaler osv med dina nära och kära via Bluetooth och USB-kabel. Användarna kan också njuta av lätt netto surfa med hjälp av inbyggda WAP 2.0 XHTML och HTML webbläsare. Samsung F480 Player Style rosa kommer med en hög kvalitet 5 mega pixel kamera som eliminerar behovet att bära en digitalkamera när du går för en picknick eller för något annat sådant tillfälle. Det gör det möjligt för användarna att hålla säkert alla sina bilder och videor i minnet lagring. Dess USB-anslutning hjälper kopiera alla bilder och videor på PC och användare kan hålla dem säkra på optiska skivor. Denna enhet tar också hand om musiken krav användarna. Det ger en inbyggd musikspelare som kan spela ljudfiler i format som MP3 och AAC. Dessutom är FM spelaren också där för radio älskare som garanterar en rad lokala och nationella radiokanaler. Handenheten är också bra för gamers som den stöder förinstallerade spel.

Enheten är lämplig för användare som är medvetna om att lagra stora uppgifter. Det interna minnet på 232 MB som kan utökas upp till 8 GB ger tillräckligt med lagringskapacitet. Samsung F480 Player Style rosa ger också sina användare nöjet av fina telefonbokens minne som kan lagra upp till 1000 poster och 30 missade, uppringda och mottagna nummer. Dess batteri back-up är bra, som ger användare 3 timmars taltid och 250 timmars passningstid. En mer intressant inslag i denna gadget är dokument visningsprogram, som tillåter användare att visa Ms-Office-dokument vid någon tidpunkt. Därför verkar denna gadget en komplett blandning av snyggt utseende och användbara funktioner och är värt att köpa.

No comments:

Post a Comment