Saturday 25 February 2012

Att välja rätt varukorg E-handel Shopping

När en affärsverksamhet börjar genomföra transaktioner online måste kunden kunna bläddra runt - på liknande sätt som hon skulle kunna bläddra i en livsmedelsbutik. Hon kunde gå upp och ner gångar, placera objekt i henne livsmedelsbutik korgen, sedan ändra hennes sinne och ta bort några av dem. Online kan du tillåta en kund samma nivå av flexibilitet med en e-handelsplats kundvagn.

Till skillnad från sina tegel och murbruk kusin (matinköp korg), är en e kundvagn kan mycket mer funktionalitet. Den här artikeln kommer att ge 4 snabba tips som du bör tänka när man köper en kundvagn för din online-verksamhet.

Tips 1: Känn din budget

E-handel kundvagnar kommer i alla smaker och färger. Lite shopping kärror är extremt robusta och erbjuder massor av funktionalitet som du aldrig kan använda. Andra kundvagnar komma med inga krusiduller, med lagom flexibilitet för att börja sälja dina produkter online. Någonstans mellan lögner perfekta vagnen. Dina första steg är att räkna ut hur mycket pengar ditt företag har råd att betala för en kundvagn. Det gör inget bra när du planerar din verksamhet kring funktionalitet som inte är inom din budget.

Tips 2: förstå dina behov

Fast det är nästan omöjligt att förutse hur ditt företag kommer att genomföra transaktioner online i de kommande åren, analysera dina nuvarande och framtida behov på kort sikt är kritisk till att hitta rätt kundvagnen. Om ditt företag bara behöver en enkel billig kundvagn, många tjänster finns att erbjuda att ge dig en hostad alternativ för så lite som $ 20 per månad. Men om du behöver en lösning som är mer komplex än de som erbjuds genom sådana tjänster kan du behöva köpa en kundvagn som är mer robust (och dyra).

Tips # 3: förstå din Options

De flesta e-handel shoppingvagnar har en hel del extra funktioner som ditt företag kan använda för att växa. Såvida du inte planerar att helt enkelt sälja några produkter på nätet, bör du överväga att använda dessa alternativ att växa ditt företag. Till exempel kan du skapa en anpassad affiliate program genom din kundvagn. Du kan också integrera Quickbooks bokföringsprogram. Andra funktioner inkluderar skräddarsydda beskatta alternativ om att lägga skattesatser för inköp från olika länder, möjlighet att skicka ut nyhetsbrev och stöd till olika valutor. Förstå de alternativ som finns för dig och försöka förutse hur ditt företag kan dra fördel av dem.

Tips 4: Tänk på dina Gateway To försäljning

Shopping cart använder en online gateway att debitera transactions till kredit kort i realtid gången du använder en rörelse "handelskonto. Problemet är att inte alla kundvagnar stödja alla handelsfartyg konton. Så kan du själv integrera en kundvagn i din online-verksamhet som vägrar behandla transaktioner med din handelskonto. För att undvika detta forskning som kärror stöd vilka kreditkort orderhantering företag.

En e-handelsplats kundvagnen kan låta ditt företag att fungera och växa jämnt online. Men när de söker en kundvagn till inköp, måste du planera dina steg noggrant att undvika fallgropar. Räkna ut hur mycket pengar man har råd att betala för en vagn. Många alternativ finns billiga, men de saknar stöd av betald alternativ. Andra förstår vad ni behöver en kundvagn att göra, baserat på hur många produkter du ska sälja, etc. För det tredje vet utbudet i kundvagnar. Du kan även upptäcker att en kärra kan göra något behöver du som du inte hade tänkt möjlig. Senast, se till att vagnen du investerar i kan hjälpa ditt handelskonto. Om du följer dessa enkla steg, bör du kunna göra ett välgrundat beslut och köpa de bästa cart e-handel shopping för ditt företag.

Michael Rupkalvis driver Transaktionen koncernens hemsida. Webbplatsen behandlar information om konton Internet handelsfartyg och erbjuder köpmän låg avgift Internet-konton handelsfartyg, tillsammans med utmärkt kundservice.

No comments:

Post a Comment