Friday 17 February 2012

Lär känna till olika typer av kvinnors Clarks Moccasin

Den spelar ingen roll om du letar efter ett par skor för arbete, för fest eller för casual slappa, det finns säkert en lämplig för dig från kvinnors Clarks mockasin. Den äkta handsydda konstruktion samt dess goda yttersula dragkraft gör dem mer gynnsamma för vanliga konsumenter. Kvinnoförbundet Clarks mockasin kan göras från så många material, och varje material har sin egen meriter att skryta. Hur skiljer du material och vet vilket som är bäst för dig?

Det vanligt förekommande material att göra mockasiner är läder eftersom det blir mer bekväm som den mognar. Som läder mockasiner ålder, ger de mer naturligt att passa just dina fötter, efter mjukgörande och som uppfyller dina fötter. Den vanligaste läder som används är kohud, även traditionellt, stammar används göra mockasiner med rådjur skinn mer som det finns större leveranser av dessa på den tiden. Eftersom en fullständig skinn har kohud behandlats med olika garvning. The Honey Locust mockasiner är en av de kohud mockasiner tillgängliga. This Mary Jane skor har en mjuk syntetfoder att ge det en varm och mysig känsla samtidigt som gummi yttersula ger bra grepp. Den justerbara remmen gör också bästa passform.

Mockasiner gjorda av älg dölja en mjuk, smidig och smörig känner till det, vilket tilltalar många mockasin älskare där ute. Om du är ny på älg gömma mockasiner, inte stängas av ärr eller repor som du kan se på skorna. De är faktiskt naturliga egenskaper vilda älgar. These repor används ibland gå i god för äktheten i lädret. Clark's Falcon skor är gjorda i äkta mockasin konstruktion i kombination med vattentäta skinn som gör det ett par bra promenadskor och skor båt. Active Air System hjälper till att absorberar stötar och som med alla andra goda mockasiner, har även detta flexibla crepe yttersula för att säkerställa dragkraft. Den äkta rawhide 360 ​​graders snörning systemet garanterar en bra passform och flexibilitet.

För något mer tilltalande, kolla in den unika kombinationen av läder skinn och ull som så småningom blir vad vi kallar fårskinn. Fårskinn mockasiner förskönar fötterna och samtidigt ge tröst och styrka och värmande för dig också. The Wall BT skorna är en av de klassiska skor från Clarks, ända från 60-talet. Natur-bildade förra tillåter naturliga tå sprida med innersulan att behålla fötterna torra och bekväma hela tiden. The Wallabee Flat Boot, å andra sidan, är designad i en boot-liknande modell med äkta plantage crepe yttersula att buffra chocker. Dess övre är gjord av mocka och överensstämmer väl till foten. Den rymliga tårna möjliggör naturlig tå sprids, som hjälper till att förstärka naturliga gårörelse och därmed främja foten hälsa.

Letar för tillfälliga sofistikering som kommer med komfort? På en lägre kostnad än flesta formgivare skorna kan mocka mockasiner ser precis lika elegant. Om du undvika att bära dem under fuktiga eller våta säsonger kan du bära dem också hela året utan större problem.

The Wallabee Weekend promenadskor kan suga bort fukt, fotbädd allt tack vare foder av läder i den. Den mjuka mocka är bondad med handsydda bygge som du bara inte kan låta bli att känna bekväm i dem. En hake dock mocka mockasiner kräver särskild uppmärksamhet vid rengöring så se till att skaffa dig en mocka rengöringssats också.

No comments:

Post a Comment