Saturday 11 February 2012

Tips på att köpa de bästa LCD-TV

Måste använda Tips för inköp av en LCD TV

Berätta för vänner och familj du ska inhandlar en Liquid Crystal Diode TV och de kan bli mycket imponerade. Vid den här tidpunkten finns det ingen anledning att berätta för dem att en LCD-TV är idag en av de vanligaste tv-apparater säljs.

LCD-tv har nu högre färgkontraster och är betydligt ljusare än konventionella tv-apparater. Detta innebär att du kan använda en LCD-tv i lokaler med stora fönster eller dörrar glas. Solljus och hem belysning skapar inte den vanliga reflexskärm bländning.

Den platta skärmen på en LCD-tv gör att bilden ses från i stort sett överallt i rummet. Skillnad konventionell TV med böjda skärmar, någon hela bilden kan ses av alla som sitter med i skarpa vinklar på framsidan av skärmen.

När endast i mindre skärmstorlekar - 27 inches eller mindre - större storlek upp till 55 inches eller större erbjuds nu. Inriktningen på skärmarna nu liknar en filmduk i allmänhet sexton enheter bred med 9 enheter hög. Detta är en stor skillnad när du jämför det med vanliga TV med formatet 4:3. En LCD-TV kan köpas med HD är, och du kan även använda dessa uppsättningar som bildskärm.

När man försöker bestämma på rätt storleken på LCD-TV, större är inte alltid bättre. Vara medveten om storlek och konfiguration i rummet så att du kan få den bästa tv för dina behov. Dessa skärmar som är 37 inches och mindre är fortfarande de vanligaste som säljs. Som ökar skärmstorlek kommer kvaliteten på färgåtergivning avta något. Detta är oftast tydligare i LCD-TV modeller med skärmar som är större än 37 inches. Ofta färgerna kan tyckas vara något blekt.

Medan du sitter för nära tv kommer inte göra dig skelögd som Mom sade att det skulle finns vissa LCD TV-skärmar bäst på vissa sträckor.

Modeller med skärmar som är dimensionerade 20-27 inches bäst ses från 2,5 till 5 meter, 32-37 tum skärmar från 6-8 meter, 42-46 tums bildskärmar från 10 till 14 meter, och 50-tum skärmar från 12 - 16 meter.

One kritisk komponent för alla LCD-TV är ljuskällan. Bakgrundsbelysningen upprätthålla god vit färg balans på TV. Högre kvalitet bakgrundsbelysningen lökar framställs vanligtvis av ledande tillverkare varumärke och dessa kommer att ge sannare färger för LCD-TV under en längre tid.

Garantin för bakgrundsbelysningen lökar är ofta kortare än garantitiden som ges för hela enheten. Bakgrundsbelysningen lökarna i vissa modeller är utbytbara, medan andra modeller har denna lampa integreras i en bas. Dessa relativt blygsamma komponenter kan vara ganska dyra, som i den $ 200 + utbud.

Det betyder om bakgrundsbelysningen går efter garantitiden löper ut, köpa en ny LCD-tv kan vara det bästa alternativet. Det är mycket viktigt att du frågar om bakgrundsbelysningen design under ditt beslutsfattande processen.

Fråga säljarna om bakgrundsbelysning systemet; ta reda på hur det är konfigurerad och vilken typ av garanti kommer med det. Borta är de dagar då man kunde köpa en tv, öppna lådan, ställ den på golvet (eller någon plan yta), och anslut den i. Nu, med förmåga att inkorporera en LCD-TV in i ett rum inredning, tillval överflöd when det är dags att installera din nya leksak. Du har nu att välja platt, lutning och ledade väggfästen (med vridbart vapen att flytta TV i och ur vägen när den inte används) samt takfästen, hissar och står bordet.

Din LCD TV kan köpas i en vanlig butik eller du kanske föredrar att köpa den på nätet. Kontrollera att du jämföra shop - kolla priser egenskaper flera olika TV innan Slutinbetalning beslut.

Lagrar försöker locka konsumenterna till att köpa utökade garantier, men dessa är oftast erbjuds på mycket höga priser. Ge denna la alternativ noga övervägande innan du tack för den extra kostnad.

Fördelen med att köpa på lokal butik är det omedelbar tillfredsställelse av att ha din nya LCD-TV i ditt hem samma dag. Dock kan du begära snabbare leverans från en online-försäljare och ditt set kan levereras på bara några dagar.

När du gör dina inköp på nätet, stanna hos den välrenommerade webbplatser. Ofta kan du bli ett bättre pris på nätet, och du kan även få gratis frakt.

Final Tips

LCD-apparater ger den bästa bildkvaliteten om du får ett modell med en skärmstorlek på 27 inches eller lägre.

Avgör vilken storlek skärm som fungerar bäst för dig behov genom kolla planritningen över dina rum och följa budgeten.

Ta reda på om din LCD som är HD-kompatibel. Fråga om skärmen som har en inbyggd ATSC tuner eller kommer med en färdigförpackad ATSC och kabel tuner.

Kontrollera om det finns anslutningar på den uppsättning som kommer att hantera extra högtalare om du vill uppgradera ljudkvalitet, eller lägga surroundljud.

No comments:

Post a Comment