Friday 17 February 2012

Hur man handlar säkra leksaker den här julen 2007

Med många återkallelser av älskade leksaker som Thomas tåg och Polly Pockets, och öka medvetenheten om slappa säkerhetsnormer i produktionsanläggningar utlandet, överallt föräldrar oroar hur man handlar säkert presenter här säsongen.

Här är fem idéer för att få säkrare val semester leksak.

1. Handla på små lokala leksak butiker där du vet ägarna och personligen vet att de ha ett engagemang vad gäller kvalitet säkra leksaker. Ofta kommer småbutiker göra extra arbete för er att se de leksaker som de säljer uppfyller de strängaste säkerhetskraven.

2. Handla på nätet detaljhandlare, t.ex. PlanetHappyToys, där deras uppdrag är att hitta säkra leksaker för barn.

3. Handla på stora nationella återförsäljare som tillhandahåller särskilda resurser för säkrare shopping. ToysRUs till exempel nu gör tillgängliga ett land om ursprungsland lista alla leksaker i sin 842 amerikanska butiker. Du måste fråga för listan - de inte gör reklam för att det är tillgängligt. En annan bra alternativet är rätt start butikskedja. De säljer bara produkter testade enligt ASTM (American Society for Testing och material) riktlinjer.

4. Shop stora varumärken som nu har gjort extra framsteg i säkerhetssäkring. While RC2 (Thomas) och Mattel (PollyPocket) nyligen har problem, betyder det också att de gör allt de kan Används för kvalitetskontroll, så att de inte har några andra konsumentfrågor eller påminner om.

5. Kolla tätningar produktgodkännande som god hushållning. Även om dessa sälar program inte nödvändigtvis täcker alla områden på produktsäkerhet och som aldrig kan bära alla produkter på marknaden, kan ni räkna med en annan nivå av kontroll på leksaken du funderar på att hämta hem till ditt barn.

Holiday Gåvor och presentartiklar till julen 2007. Hitta unik semester presenter till pappor, barn och kvinnor.

No comments:

Post a Comment