Tuesday 28 February 2012

Det är Krydda Treat - julklappar för din Pampered Pet

Letar du efter unika ideer och gåvor inför julhelgen för hela familjen? Om du är som mig, din favorit tillbehör förmodligen har päls, fyra ben och en svans. Jag älskar min ständige följeslagare och hon definitivt få behandlas som kungligheter. När du handlar för semester, får jag det mest spännande shopping för min hund. Jag vet att hon gillar ben och godis, men i år kunde inte motstå att prova några nya presenter på för storleken.

Om du någonsin tänkt på accessorizing din fyrbenta vän med fantastiska kläder och chica och unik PET kläder för semester, du är i en riktig smakupplevelse. Festlig semester hund kläder är bara en av årstiderna hetaste trenderna inom mode måsten. Från hund klänningar, tröjor hund och tröjor till t-shirts, pyjamas och ganska halsband hund för Fluffy är mode inte längre bara för upprätt typen.

Visst vissa människor tror att ett sådant agerande är oseriöst och bister på att klä upp ditt husdjur som ett liten prinsessa eller påtagning your stout bulldogg i en tuff och barsk hoodie men vem bryr sig vad de tycker? Det finns alltid folk som domaren och kritik och glömma att livet är tänkt att ha lite kul. En del människor uttrycker farhågor om huruvida husdjur gillar att vara uppklädd eller inte, vem vet? Tills vi kan tala samma språk som djurriket kommer vi aldrig riktigt säkert veta om Batty gillar posering och bär Chanel, men en sak är säker är att ett husdjur dyrkade och uppmärksam på, är mycket lyckligare än en försummad och missbrukas. Så vad är skada i välbefinnande våra fyrbenta vänner?

Klä upp valparna har funnits i evigheter, men det är först varit de senaste åren att det har vuxit i popularitet. Från kändisar bär sina dyrbara Chihuahuas, till människor som William Wegman som gör en levande med att spela klä upp med sin weimaraner och med rolig, vacker och unik fotografier av hans fyrbenta modeller. Jessica Simpson, Nicole Richie, Paris Hiltons har vi sett alla kändisar klär sina djur till tänderna och semester kläder är inget undantag.

Den här säsongen, oavsett om du letar att skämma bort ditt husdjur med unika och leksaker sängar hund eller fira säsongen med stil, kan du hitta alla typer av festliga semester hund kläder på ganska rimliga priser. Ett ställe har MichiPet även den mest bedårande fru Claus klänning och Santa Paws outfit som skulle göra någon spricka ett leende. Föreställ hälsning dina gäster med din lilla Fido inplankning hallarna i hans allra bästa Santa's Little Helper Sweater. En annan bra idé skulle vara att göra egna julkort med din husdjur som centrum. Inget värmer bättre än djur, och ännu bättre att se en klädd i en bedårande outfit ger ett leende på oss alla.

Så lätta upp stämningen, sprida semester muntra och vara lite glad med PET-stil och göra denna säsong en att komma ihåg för dig och dina gäster, och jag garanterar att behandla din bästa vän har aldrig varit så roligt. Här hittar du alla typer av semester presenter till dina bortskämda sällskapsdjur och även hitta trendiga och unika PET kläder för semester.

Sam Brown söker igenom nätet för den hetaste mode för människor och husdjur. Denna artikel talar till chic och unika PET kläder för semester, festlig semester hund kläder och presenter semester för bortskämda husdjur.

No comments:

Post a Comment