Wednesday 22 February 2012

Nokia N96 Förstärkt med en exklusiv MP3-spelare

Nokia kommer med en big bang med en helt ny produkt och den ger en hård konkurrens med konkurrenter på den mobila marknaden. Denna nya modell är ingen annan än den Nokia N96 som är glittrande i den samtida mobilmarknaden.

Den nya gadget lanserades av Nokia har installerat alla de senaste funktionerna på det utan en miss av de viktigaste en. Av de många exklusiva funktioner i Nokia N96 priser "mp3-spelare är en fantastisk en. Användare av denna handenhet kommer att kunna lyssna på musik i timmar i gungning sätt som är packad med en avancerad MP3payer. Den spelar sömlöst musik som lugnar sinnet hos folket.

Förresten detta Nokia N96 priser gadget stödjer både 2G och 3G-nät. Måtten på denna underbara telefon är 103 x 55 x 18mm, 92 cc och den väger 125 gram bara. Inget mer att hantera en tung vikt gadget när man är med detta ideal gadget. Dessutom är denna manick fullspäckad med Bluetooth och USB som snabbt kan överföra data till andra enheter.

Denna telefon är lycka för foto älskare då den är utrustad med en 5-megapixelkamera. Den har en kapacitet att stödja en upplösning på 2592 x 1944 pixlar och så det är en stor fördel. Den levereras också med autofokus och LED blixt funktionen. Denna "magiska telefon" kommer med spelfunktioner. Spela spel med hjälp av denna gadget får en ny åktur.

Den har en mängd mobila spel och om spel älskare vill spela andra spel så kan de gå för att ladda ner andra spel. De bör dock hålla i minnet den Nokia N96 Priser kommer med Java nedladdningsbara anläggningen.

No comments:

Post a Comment