Wednesday 15 February 2012

Ruby - Den MÅNADSSTEN för juli

Ruby, en av de vackraste ädelstenar som någonsin existerat åberopar medfödda känslor av kärlek och passion. "Ratnaraj" eller kungen av pärlor är ett lämpligt namn för denna fantastiska ädelsten som har i århundraden varit den mest favorit juvel kungligheter världen över.

Med tiden betydelsen av rubiner har inte på något sätt avskräckt. De förblir så eftertraktade idag som de var århundraden tillbaka. Förutom många av de egenskaper och den makt läkning av rubiner, det händer också att vara Birthstone av alla som är födda i juli månad. Den fantastiska ruby ​​sägs bringa lycka till alla födda juli. Så den som tycker om sina födelsedagar i juli har en extra anledning att ta på detta fantastiska ädelsten.

Att vara månadssten för juli, gör Ruby smycken bra födelsedagspresenter. Förutom att vara en tidlös närvarande är ruby ​​smycken säker på att vinna hjärtat av någon

som tar emot det som en gåva. Man kan välja mellan en rubin ring, rubin örhängen eller en söt rubin hänge. Ett klassiskt par ruby ​​solitärer skulle göra en stor gåva. Valet av former är många, från runt och päron till biljoner och prinsessa. En matchande hänge skulle fullborda gåvan på alla möjliga sätt. För något mer avancerade mönster som har bländande diamanter för att komplettera de strålande röd rubin skulle vara mer lämpligt.

Ruby ringer igen, ser fantastisk oavsett om de fastställs så enkla solitärer eller i sällskap med glittrande diamanter. Ringen kan variera från trendiga rubin band ringar och rubin och diamant band evighet till mer avancerade rubin och diamant antika eller cocktail ringar.

Ruby är den månadssten för juli ger ytterligare ett skäl till idrotten denna fantastiska ädelsten i någon form av smycken. Men för dem som inte åtnjuter sina födelsedagar i juli, finns det ingen anledning till besvikelse. Rubiner är avsedda som mycket för dig som för alla födda juli, så bär denna vackra ädelstenar så mycket du vill.

No comments:

Post a Comment