Friday 24 February 2012

Samsung i900 Omnia - en sensationell Mobiltelefon med enastående funktioner

Mobiltelefoner är bra bärbara enheter som gör det möjligt för människor att interagera över hela världen utan krångel. Men det finns så många telefoner av olika märken finns på marknaden men Samsung mobiltelefoner alltid lockar användarna. Bolaget har kommit med en annan mycket fantastisk produkt som heter Samsung i900 Omnia som är översvämmad med en hel del avancerade funktioner. Denna gadget är rik på många användarvänliga funktioner. Handenheten fungerar på MS fönster 6,1 operativsystem och stöder quad teknik band nätverk som underlättar för användarna att använda sina telefoner i hela världen med stor lätthet. Med måtten på 112 x 56,9 x 12,5 mm och en vikt på 127 gram, kan användarna utföra denna smarta telefonen lätt i sin bakficka. Gadgeten kommer inbäddade med en 3,2 inches pekskärm som garanterar kristallklar bildupplevelse tack vare 240 x 420 pixlars upplösning.

Den effektiva Samsung Produkten är utrustad med många musikfunktioner. Den anordning är översållad med en inbyggd musikspelare som gör det möjligt för användare att spela musik i format som MP3, WMA, eACC och AMR. Dessutom, om så mycket är inte tillräckligt för musikälskare, så kan man också lyssna på olika radiostationer med hjälp av FM-radion. Det finns en 5 mega pixel kamera i Samsung i900 Omnia som är försedd med funktioner som autofokus, LED-blixt och leende upptäckt. Det har också en bildstabilisator som upphäver små rörelser det enskilda medan du klickar ett fotografi, vilket gör honom / henne att fånga exakt och kristallklart fotografier. Gadgeten har även en sekundär kamera som kan användas för att delta i en 3G-videosamtal eller medan du klickar själv bilder. Enheten levereras med fantastiska messaging funktioner som innefattar SMS, EMS, MMS, e-post och snabbmeddelanden.

Utöver det kommer den användarvänlig handenhet med en 8 GB internt minne plus ett microSD-minneskort som underlättar expansion av lagringskapacitet upp till 16 GB. När det gäller uppkoppling levererar denna handenhet utmärkt service med hjälp av Bluetooth och USB. De tillfogade teknik GPRS, EDGE, Wi-Fi och 3G HSDPA säkerställa hög hastighet dataöverföring och enkel tillgång till Internet. Gadgeten kommer med många andra anmärkningsvärda funktioner som innefattar QWERTY tangentbord, MS Office-dokument visningsprogram, A-GPS-stöd och funktion för handskrift. Sist men inte minst, ger monteras laddningsbart batteri för Samsung i900 Omnia passningstid på 450 timmar och taltid på 6 timmar och 30 minuter på en gång. Så, är enheten översvämmad med uppgraderade funktioner tillsammans med den fantastiska utseende.

No comments:

Post a Comment