Saturday 18 February 2012

Nokia N97 Mini: Det är frågan liten och Big funktioner

I detta scenario, är mycket innovation att ses i marknaden för mobiltelefoner. Det finns gott av mobiltelefoner som lanseras av tillverkarna med ett antal innovativa och avancerade funktioner.Namn på varumärket Nokia välkända för alla. Denna stora varumärket lanserar ett antal innovativa mobiltelefoner från en lång tid. Ett av telefoner som har fått en utbredd popularitet är Nokia N97 Mini. Handenheterna är lite tungt med 138 gram i vikt, men den är utrustad med massor av funktioner.Den smarta gadget kommer med QWERTY-tangentbord som tillåter användare att skriva meddelanden och e-post i den snabbare hastigheten jämfört med den alfanumeriska knappsatsen. Meddelandefunktioner av denna Smart Device innehålla funktioner som SMS, MMS, e-post Push e-post och IM att hålla kontakten med nära och kära. Internet-funktionen i telefonen includes WAP-och HTML-webbläsare som stöds som tillåter individer att surfa på webbplatser smart. Bortsett är RSS-läsare också att läsa RSS-flöden.

För fotografering älskare har det 5 MP kamera med tillåter användare att fånga bilder med upplösningen på 2592 x 1944 bildpunkter. Lysdioden blinkar funktionen tillåter användare att fånga kristallklara bilder även i mörka områden. På samma sätt kan man göra klart visuella med hjälp av video ljus funktionen. Geotaggning är avsedd för att lägga till geografisk angivelse till grafik. Andra kamera funktioner i enheten ingår Carl Zeiss optik och autofokus. TV-ut funktionen är även tillgänglig på denna luren tillåter användare att visa bilderna och grafiken på den stora TV-skärmen.

Underhållning är nödvändigt för att få lugn och ingjuta ny kraft i dig själv för mer arbete. Dessa dagar, alla multimedia samt många icke-multimedia kommit telefoner utrustade med underhållningsfunktioner. N97 Mini också möjligt för användare att få den utmärkta kvaliteten underhållningen med sin fina mediaspelare som har stöd för ljud format som MP3, WMA, WAV och eAAC + och video format som WMV, RealVideo och MP4. Dessutom har den stereo FM-radio med RDS för dem som gillar att lyssna på intressanta program. Spännande spel kan även avnjutas i spelsektorn freaks.

För att hålla en stor mängd tung musik filer, video och bilder, har Nokia N97 Mini mammut internt minne på 8 GB. Kan du lägga till extra minneskort med lagring utrymme upp till 16 GB i microSD-kortplatsen. Bortsett från stora minnet, har denna fina enheten bra batteri backup i både 2G och 3G-läge. Samtalstid levereras av batteriet är 7 hours 10 minutes i 2G läge och 6 timmar i 3G-läget. Å andra sidan ger den här standarden batteri passningstid på 320 timmar i 2G-läget och 310 timmar i 3G-läge. Musiken speltid stöds av batteriet är 32 timmar.Utan tvekan, är Nokia N97 Mini en av de trevligaste nyheterna i Nokias varumärke bland de telefoner lanseras till datum. Förhoppningsvis ska vi kunna få mer innovation i marknaden för mobiltelefoner under kommande tid.

No comments:

Post a Comment