Tuesday 14 February 2012

Made in Italy Swimsuit Industry bekräftar sitt eget Prestige All Around The World

På engelska och Nya Zeeland och vissa områden i australiska engelska, finns bikini som brukar kallas Togs. Del historia: Med all sannolikhet var sedan 1400 f Kr romerska och grekiska idrottare användas att klä dräkter så mycket liknar den moderna bikinis (Detta är väl visas på fresker och resultaten av denna historiska period).

Som är mindre vanligt i andra delar av Samväldet där den kan också hänvisa till kläder i allmänhet. Men slutföras korrekt baddräkter (baddräkt) till rekreation och vattensport aktiviteter, går tillbaka till slutet av XIX århundradet. Naturligtvis talar om kvinnor badkläder, de var ett stycke swimsuits syftar till att dölja eventuella sinuous, kvinnlig form.

Baddräkter kan vara hud-tight eller löst sittande och sträcker sig från plagg som är avsedda att bevara så mycket ödmjukhet som möjligt för att plagg som är avsedda att avslöja så mycket av kroppen som möjligt utan faktiska nakenhet. Tvärtom, moderna bikini badkläder, skapades och introducerades på marknaden genom den parisiska ingenjör Lous Reard (ordet bikini kommer från en atoll från Marshallöarna).

De är ofta fodrade med ett material som hindrar dem från att bli genomskinliga när de är våta. Naturligtvis detta nytänkande om kvinnors badbyxor outfit-naken med gluteus och mage-, provocerade ropar och misstro i USA, där bara på 50-talet var definitivt godkänns och introduceras på marknaden.

En bikini eller tvådelad är en typ av kvinnor baddräkt, som kännetecknas av två separata delar som täcker bröst och den andra ljumsken, lämnar en upptäckt området mellan de två plagg. Numera, efter år av erfarenhet och stilen, täcker den italienska produktionen av baddräkter en stor del av verksamheten som representerar forskning, erbjuda och volymerna inköp av badkläder.

Det är ofta slitna i varmt väder och samtidigt simning. De former i båda delarna av en bikini liknar mycket damunderkläder, och den nedre delen av en bikini kan således vara allt från de mer avslöjande thong eller G-strängen till trosor och den mer blygsamma kvadratiska skära shorts.Det beror sannolikt på de stora traditionen samt inom sektorn för sommaren baddräkt mode, också i tillverkningsindustrin utvecklingen av beklädnadshandeln kunna erbjuda en trend och definiera mode i planetär nivå.

För en sammanlagd globalisering av baddräkt produkter, det är grundläggande att de italienska företag som ägnar sig åt skapandet och utvecklingen av sommarens badkläder, anta avancerade webb-teknik som gör det möjligt synligt över hela världen och hela tillfredsställer sektorns efterfrågan.I detta syfte erbjuder Toscana Chiarugi erfarenhet och professionalism vid framställning och online försäljning av badkläder med hjälp av PR-investeringar och förverkligandet av en ny online-katalog som visar helt nya sommarkollektionen.

Chiarugi en referenspunkt på webben för baddräkter och underkläder försäljning, och dess användare inte bara italienska men kvinnor i allmänhet, vill utmärka sig genom kvinnlighet och prestige.Ett annat resultat som vunnits av "gjorts i Italien" kläder tillverkning jämfört med europeiska och internationella konkurrens!

Denna artikel skrevs av Michele De Capitani med stöd från kvinnor baddräkt. För all information om Chiarugi, besök Bikini baddräkt eller surfa på nätet kläder strandkläder.

No comments:

Post a Comment