Saturday 25 February 2012

Nokia N97 Mini levererar mer än utlovat

Över förväntan

När Nokia N97 Mini först tillkännagavs, inte var någon som märker av det. När allt är ett uppkok av gamla N97 egentligen inte så stor av en överenskommelse. Nokia har beslutat att detta mottagningen var för ljummet och beslöt att producera det måste vara en av de mest välgjort mobiltelefoner av året. Den N97 var en ganska bra telefon, knappast den bästa, men det hade specs värt att notera och var ganska bra när det gäller funktion och kapacitet. Mini är mycket, mycket mer. Hårdvaran är utmärkt, det förpackningar ett stort lagringsutrymme, en bra kamera, en pekskärm och ett komplett tangentbord, grädde på moset finns här några av de användbara program på en mobiltelefon.

N97 Mini's Lifecasting

Facebook är det nya pulserande ven på Internet. Om du vill veta den verkliga puls sociala nätverk världen, då komma är där man vill gå. Detta sociala nätverk webbplats har överträffat alla sina konkurrenter och sätta en ny standard för vad ett socialt nätverk ska vara. Så länge som komma behåller sin ständiga tendens att föra innovationer branschen, då det aldrig kommer att möta samma öde som andra sociala nätverk som har uppslukats av skuggan av Facebook.

Lifecasting sätta världen att komma in i mobiltelefonen i ett helt nytt perspektiv. I stället för behöva logga in på Facebook via en telefon webbläsare tillåter Lifecasting för användaren att omedelbart uppdatera sin status från startsidan på sina mobiltelefoner omedelbart. Detta gör att användarna av N97 Mini och komma att fullt ut integrera användningen av Lifecasting i sin vardag, om den görs rätt, kan du bräcka realtid blogga använda den här funktionen.

Mer för Mini

Nokia N97 Mini har 8 GB lagringsutrymme, detta är utbyggbart upp till 24GB. Så mycket utrymme är utmärkt för att hålla mycket media och viktiga filer. Du kan enkelt arkivera eftersom du inte måste ta bort mycket. Att stödja detta mycket media är en utmärkt mediaspelare och ett bra batteri som kommer att hålla telefonen igång när du tittar på dina favoritprogram eller lyssna på dina favoritlåtar. Den har också en 5 megapixel kamera med dubbel LED blixt och Carl Zeiss Tessar-objektiv. Sammanfattningsvis det hela är N97 Mini värt att över andra mer mediokra smarta telefoner ute på marknaden.

Kolla in denna länk för en jämförelse av N97 Mini erbjudanden.

No comments:

Post a Comment