Saturday 11 February 2012

Samsung i8910 HD och Samsung Tocco Lite: Unforgettable Mobiltelefoner

Samsung är en av de mest populära mobiltelefonen varumärken över hela världen. Det finns många orsaken bakom framgången för denna ledande mobila tillverkande företag. Det har behållit denna topposition genom att leverera lågt prissatta high-end telefon. Alla dess mobiler är omfattande rik på funktion och samtidigt minimal i kostnad också.

Nuförtiden har sin pekskärm telefoner skapade en hel del spänning bland alla typer av användare. Sådana telefoner är speciellt populär bland den unge som huvudsakligen fokuserar på den attraktiva utseende och utformning av prylar istället för egenskaperna. Men bortsett från tilltalande utseende, alla modeller är unika i form av avancerade funktioner och funktioner. Idag har vi jämföra två av dess touch screen telefon nämligen Samsung i8910 HD och Samsung Tocco Lite att ta reda på orsaken till deras exemplariska framgångar.

Sensationell design och ögat tilltalande utseende

Samsung i8910-modellen är en mycket attraktiv pekskärm telefon som levereras embbeded med en förstoring 3,7 inches skärm. Dess reptålig yta är ganska unik som hindrar sin stora skärm från repor. Måtten på denna vackra handkontrollen är 123 x 59 x 11,4 mm och med vikt på endast 148 gram den här enheten är lätt att bära och använda. Å andra sidan är Tocco Lite luren också en fantastisk letar pekskärm telefon som kommer inbäddade med en 3 inches skärm som stödjer 262 tusen färger och en upplösning på 200 x 420 pixlar. Exceptionella funktioner som Accelerometer sensor för automatiskt rotera och handskrift funktioner är också inbäddade i denna telefon. Men när kommer till mått och vikt, är denna telefon bättre än i8910 handet. Ultra Slim telefoner har måtten 104 x 53 x 11,99 mm och vikten är ca 93,5 gram.

Hög klass integrationer

Båda är Samsung i8910 HD och Samsung Tocco Lite befogenhet med högeffektiva anslutningsmöjligheter funktioner som inkluderar Bluetooth och USB. Men den senare modellen har ett definitivt övertag tidigare modellen när det gäller alternativ Internet-anslutning. Tekniker som GPRS, EDGE, Wi-Fi, HSCSD och 3G finns i i8910 HD gadgeten medan Tocco Lite modellen endast har EDGE och GPRS-teknik.

Massivt lagringsutrymme

Lagringsmöjligheter för både enheterna skulle definitivt imponera på dig. Man kan lagra stora mängder av viktiga uppgifter som textdokument, videoklipp, mp3-låtar i strålande i8910 telefoner. Denna exceptionella Enheten levereras med ett internt minne på 8 GB och stöd för upp till 32 GB microSD-kort. Men den andra enheten inte mycket bakom. Ägarna kan njuta enormt lagringsutrymme som den översållad med ett internt minne på 50 MB och om detta mycket är inte tillräckligt då användarna kan utöka sitt lagringsutrymme på upp till 16 GB med hjälp av microSD-kort.

Multimediafunktioner

På tal om multimediafunktioner, är Samsung i8910 HD och Samsung Tocco Lite både mobiltelefoner med unika egenskaper. Det finns en 3,15 megapixel kamera i Tocco Lite-modellen medan the i8910 telefonen har en eftertrycklig 8 mega pixel kamera autofokus som förstärks ytterligare av bra funktioner som ansiktsigenkänning, 4 x digital zoom och LED-blixt.

Efter att ha jämfört Samsung i8910 HD kontra Samsung Tocco Lite, råder det ingen tvekan i det faktum att båda dessa prylar är användbara och effektiva och passar perfekt för de användare som strävar efter att själv verkligen out-of-the-box luren.

No comments:

Post a Comment