Tuesday 14 February 2012

Teknik: Föra hur människor metoden Life

Alla som har besöks den lokala partihandel elektronik butik nyligen borde inse att de nyaste prylar är så portabel och tillgängliga, så att konsumenterna är på väg att se en förändring av sättet vi gör våra vanliga sysslor, både på jobbet och hemma. Förutom de två mest uppenbara produkter - ljudenheter och mobiltelefoner - det finns en uppsjö produkter från den elektroniska grossist (s) som kommer att ändra hur vi gör saker och bör bidra till att göra våra liv lite enklare

Till exempel anser de senaste kameror. Inte så länge sedan, film-och utvecklingskostnader var tillräckligt höga för att fotografer inte kunde knäppa en ändlös ström av bilder. Allt detta har förändrats dock. Vem som helst kan ta en bild av alla händelser som helst. Och varför inte? Om fotot inte blir, kan knäppa raderas och kameran är inte sämre för slitage. Hur är detta användbart? Kameror är inte längre förbehållet vackra bilder och klippböcker.

Det viktiga är att digitala kameror har möjlighet att fånga händelser och saker som folk vill minnas. Snarare än att använda papper och penna för att anteckna på konsumentdata i en butik, bara fotografera information. Behov av att spela in en ny bekantskap? Ta en bild av införandet av en ny vän. Vill du minnas viktiga punkter av intresse eller knutpunkter för framtida bruk? Ta ett foto av det! När fler människor tar fotografisk utrustning vart de än går, bara tänka på konsekvenserna vid en brottsplats. Inte längre kommer brottslingar att kunna gå oupptäckt genom massorna, om villiga vittnen kan ta några fotografier. Föreställ avvärjande skapas genom att bara vara medveten om att det kan finnas dussintals kameror runt omkring dig!

Digital ljud enheter har också blivit bättre och billigare, och nu är det möjligt att fånga ljudet av en festival eller vågorna havet krascha mot klipporna och att göra denna inspelning tillgänglig för alla som är intresserade. Brev till familjen kan läsas och översättas till text och sprids billigt. Ljudinspelning har blivit enkelt och lättillgängligt från grossist elektronikaffär.

Vad händer nu? Det verkar som en känsla vi fortfarande inte har listat ut är hur man fångar doften av en plats. Kanske är det lika bra - trots allt, som söker att uppleva doften av rusningstid smog? Även om stammar av en konsert kan vara lockande, luktar det vanligtvis inte. Men spela in lukter av en tulpan trädgård eller en äppelodling eller färskhet första stora våren åskväder, kan vara en fantastisk sak. Det är ännu inte tillgänglig på den lokala elektroniska grossist (s) nu, men kommer det snart? Kanske

No comments:

Post a Comment