Monday 27 February 2012

Partihandel Designer Handväskor för män: Inte bara Duffle Väskor längre

Designer namn stilar för killar har tagit en tur i ett användbart och nytt sätt. High Fashion namn bära overaller tillhandahålla en stark, snygg bild med möjlighet att vidta nödvändiga bestämmelser i denna mycket hektiska, teknisk värld. Med nycklar, gem pengar, iPhone och iPod, kan en gentleman inte bara gå ut genom dörren med endast en sedelklämma stoppade i hans jackficka och tror att han kommer att ha allt han behöver. Med hjälp av de aktuella trenderna inom designerns namn designer märke mode, herrar har lyckligtvis många fler alternativ till sitt förfogande för att ta deras väsentliga punkter utan känsla orolig innehar en feminin utseende handväskan. Den största designer namn har närmat sig detta behov genom att skapa nya kollektioner av mäns bära overaller. Partihandel handväskor för män tillåter funktionellt alternativ för män som behöver hålla välorganiserade och samtidigt projicera en bild av manlighet och klass.

Eftersom iPhone, bärbara datorer, nycklar och Sedelklämma kan vara svårt för män som pendlar till kontoret varje dag, kan dessa påsar vara till hjälp för män. Vissa stilar bära overaller kan säkert hålla många förnödenheter och ofta med långa band som kan hängas över en mans bröst. Dessa bär overaller får vara mycket typiskt, och många topp design hus märker det. Frankrikes Louis Vuitton har en ny uppsättning bära overaller för män som kommer ut under hösten '09. Gruppen innehåller väskor som är passande för för kontoret och nöje. Dessa påsar är handgjorda och inkludera Vuitton print. Med läder-made trim, dessa bär overaller är mycket maskulin och mångsidigt. Vissa är i linje med budbäraren väskor och några liknar attachéväskor. Dessa påsar är passande för en kille som är uppmärksam om sin bild och vill ha de finaste.

Tillsammans med Louis Vuitton, 3 av de bästa modeskapare har lagt ut bära overaller perfekt killar som uppskattar de senaste trenderna. Gucci, Dior och franska designern Jean Paul Gaultier har lagt fram användbara väskor för killar. Väskor från Gucci linje är en kombination av messenger-såsom väskor, attachéväskor och bära overaller, dessa poster erbjuder massor av fack och utrymme för att bära alla en kille måste ha för arbete och lek. Diors erbjudande liknar en rejäl och rymlig fotografens kamera tote. Tillverkad i tunt läder med blixtlås nedläggningar, har den här väskan en lång rem som gör detta väska enkelt att bära. Jean Paul Gaultier män handväskan är tuff och konstnärlig. Denna väska är som en mjuk resväskor med 2 handtag tillsammans med en over-the-axelbanden. Med dessa kända namn inom mode använder sin stil på dessa poster, kan män världen över väljer slutligen det perfekta Skyddsväska för att passa deras behov och stil.

Nu, med ett ökande antal killar som behöver ett enklare sätt att hålla sitt viktiga väsentligt har formgivaren världen svarade. Som de bästa namnen inom mode närvarande tillbehör som gynnas av killar, män har framför sig många fler alternativ för transportörer för både sitt arbete och nöje. För kontoret, totes erbjuda dämpad styling. För fritidsbruk, operatörer erbjuder gott om utrymme för deras behov samt erbjuda en befriat från splintved stil. Partihandel handväskor för män har mycket mer stil än tidigare sett på funktionella och snygga tillbehör för herrar.

No comments:

Post a Comment