Sunday 26 February 2012

Den Montage Premier massagefåtölj

Du har många olika lyxiga massagefåtöljer att välja mellan. De flesta modeller som finns är väl utformade men verkar vara ofullständig. De kan innehålla vissa bländande teknisk funktion som kan precisera vår stress punkter. Men jag vet redan var min stress kommer ifrån. I slutändan står montage främsta byggd av Omega massage klart över resten.

Uppriktigt sagt, vi har uthållighet testat det bästa av det bästa när det gäller massagefåtöljer. Vi har försökt Sanyo, Human Touch, Osim, Premier Hälsa, Inada och Panasonic. Vi tar reda på direkt vilka funktioner som gimmickar som faktiskt ger terapi och lättnad. Inga mesiga massagefåtöljer göra det genom vår utvärdering.

Omega massage är känd för sin starka och stärkande massage. Montage Premier är höjdpunkten av totalt massage miljö. Den har lugnande och lindrande massage ger också kompletterande funktioner för att koppla av och lättnad.

Börja med de fem automatiska massageprogram. Dessa förprogrammerade massagebehandlingar aktivera hela massagestol. Varje olika program har ett specifikt tema. Vare sig det är att förbereda dig för sängen och en godnatt sömn eller för kraftig fysisk aktivitet har detta massagestol ett program för dig.

En av de stora saker av en lyx massagestol är att kunna specifikt lindra ett visst område. Om till exempel, har du tight axlar, sedan välja att tillämpa en knådande massage för att lossa dessa muskler. Du kan sakta steg den hastighet som den tränger in djupare. Detta kan vara mycket lätta för särskilda oroshärdar.

En funktion som jag verkligen gillar med Montage Premier är den nedre delen av kroppen drivsystemet. Underkroppen traktionssystemet gör att du kan sträcka den nedre halvan av kroppen. Det kommer att försiktigt dra från benet vila och sträcka ut leder, muskler och senor från höften ner till anklarna.

En vanlig tillämpning inom idrotten terapi är användning av värme. Värme regelbundet för att slappna av musklerna, minska svullnad och öka blodflödet. Montage Premier har integrerat värmeelement hela stolen. Markera bara det område som du vill söka värme för lättnad.

Montage Premier ger hela kroppen täckning. Benstödet kan förlänga ytterligare 4 inches. Detta gör att du bättre rikta massage på benen när du behöver det. Stolen är tillbaka högre och stroke är 30 inches. Det kommer att ge effektiv massageterapi för långbenta personer.

För att lugna sinnena och att koppla ditt sinne, innehåller Omega en mp3-spelare och hörlurar. Koppla av till lugnande musik och ta bekymmer bort av ditt sinne. Detta kommer att hjälpa din kropp bättre slappna av och ge dig en överlägsen massage.

De flesta massagestol tillverkare förbisett vikten av avkopplande sinnet. Om du är alltför berörda med dina problem, då kommer du spänd upp under massage. Detta gör det svårt att lindra spänningen i kroppen. Musik har visat sig vara det mest effektiva sättet att hjälpa dig att slappna av och släppa spänningar i din kropp.

Var noga med att jämföra garantin för de ledande tillverkarna. Många kommer att krävas att du köper förlängd garanti. Köpet av den förlängda garantin kommer sannolikt att du kan matcha den standard garanti som ges på Montage Premier. Behöver vi säga mer?

Om du letar efter den bästa massage stol på marknaden idag, då måste du kolla Montage Premier. Denna massagestol är den mest kompletta massage miljön tillgänglig. Det kommer att slappna av i kroppen och själ. Omega förstår vikten av helhetssyn naturliga terapier och innehåller funktioner som tillför terapeutiskt värde i deras massage stolar.

No comments:

Post a Comment