Sunday 19 February 2012

Nokia N97: En av de mest önskade Handenheter

I den senaste tiden, är Nokia ett av de ledande varumärken som har lanserat ett antal enheter med ett antal avancerade funktioner. Dessa telefoner ha skapat en hel del tokig i de mobila telefonmarknaden. Detta n-serie har Nokia en omfattande popularitet världen över.Handenheter av N-serien utgörs de flesta av de avancerade funktioner som gör dem perfekta enheter. Nokia N97 får tas som ett lämpliga exempel för dessa avancerade apparater. Det verkar som om avancerade funktioner i den tidigare lanserade produkter samt några ytterligare funktioner, har förpackats i denna enda gadget. Handenheten lite tungt med 150 gram i vikt och mått 117,2 x 55,3 x 15,9 mm. Men det får inte glömma att detta telefonen är laddad med ett stort antal funktioner. I så fall är vikten inte alls en fråga för någon.

Minnesutrymme är en nödvändig för att hålla tung video, ljudfiler, musikfiler osv Nokia N97 gas en mammut internt minne på 32 GB. Nu, om vi jämför det med vissa samtida enheter anser vi att de telefoner kommer med ett mycket litet internt minne, endast i vissa megabyte. Det är dock möjligheten att spilla minnet genom att lägga till microSD-kort finns i dessa enheter. Men det interna minnet av N97 är tillräckligt stor som kan lagra ett stort antal uppgifter utan att några andra extra. Även om det också har kortplats där extra minne upp till 16 GB kan läggas till.

Många av användarna anser en multimedia telefon vara ofullständig utan kamera funktioner. N97 har kameran funktioner som möjliggöra för användarna att fånga bilder med perfekt kvalitet. Det har 5 MP kamera som låter användaren fånga bilder med upplösningen på 2592 x 1944 bildpunkter. Andra kameran enhetens funktioner inkluderar geotaggning, LED-blixt, video ljus, autofokus och Carl Zeiss-optik. Geotaggning funktion hjälper användaren att lägga till geografisk angivelse till bilderna. Å andra sidan, med hjälp av LED-blixten, kan man fånga kristallklara bilder även i svagt ljus. På samma sätt kan tydliga videor också tas i svagt ljus med hjälp av video ljus funktion.

Nokia N97 erbjuder obegränsad underhållning till användarna. Man har en high-end mediaspelare som stöder ljud och video filformat som MP3, WMA, WAV, eAAC +, WMV, RealVideo, MP4. De videor och bilder kan ses på vita duken av TV också via TV-out funktionen. För radio freaks, som N97 stereo FM-radio med RDS, där du kan njuta av det intressanta program med radio jockey. Intressanta spel är också tillgängliga för gaming älskare. Man kan hämta fler upptåg om det behövs. Vissa andra funktioner på denna smarta enheten är digital kompass, video och bild redaktör, dokumentvisare, miniräknare etc. Det är ingen tvekan i det faktum att Nokia N97 erbjuder utmärkt funktionalitet till användare som de alltid leta efter. Nokia lanserar fler och fler apparater med fler och mer avancerade funktioner. Förväntansfullt kommer denna mobiltelefon jätte lansera fler telefoner med mer avancerade funktioner som är oanade ännu.

No comments:

Post a Comment