Monday 13 February 2012

Hur du tar en kreditkort för Din Online Business

The kunder online vill omedelbar tillgång att få information, de är impulsiva och vill att allt i denna stund nu, är den andra viktiga saken du måste lägga till på din webbplats som du måste acceptera kreditkort i syfte att bygga en fin inkomst online.

Om du inte tar möjligheten att ta kreditkort kommer du att förlora 85% av företaget enligt en sökning marknadsundersökning.När kunderna har att logga ut sina datorer till telefonen du skriver en check, fyll i ditt beställningsformulär, adress ett kuvert sedan lägga på posten. Kan du inte vänta göra någon större försäljningsvolym de kommer bara att köpa från dina konkurrenter det måste vara enkelt att beställa för människor, och det är emot kreditkort betalningar online.

90% av de mest framgångsrika webbplatser är att placera order med kreditkort som ger möjlighet människor att köpa deras tjänster eller produkter direkt och fånga försäljning av impuls köpare automatiskt. Acceptera kreditkort kommer att ge ditt företag trovärdighet och realiable dina kunder kommer att lita på dig.Acceptera kreditkort kan du göra ditt arbete en hel del lättare ... acceptera kreditkort är nästan likvärdigt med cash-ingen studsande kontroller undvika göra många resor till banken det betyder allt deponeras elektronisk är det lätt att spåra beställningar från kunder där är mindre pappersarbete att göra. Med 800 nummer du kommer att spara tid hantera beställningar kommer du inte betala avgifter för levande aktörerna är de mest vinst på nätet.

Beställning via en säker server

Du måste bygga en professionell webbplats den processen kreditkortstransaktioner via säkra server som proctects Kundens konfidentiella uppgifter som ger dem förtroende som de säkert kan skriva in sina kreditkortsuppgifter. Undvika processläckor kreditkort, transaktioner över icke-secure server lämnar dina potentiella kunder öppet för kreditbedrägerier avlyssnande överföring och stjäla information.

DIN EGEN Säljarkonto

Få ett eget konto kreditkort med en lokal bank som har en bra relation med din bank att de inte kräver en deposition.Den lokala bankerna kommer att skapa konton till butiker-no mail order eller internet baserade företag de antingen tar ut en mycket stor säkerhet deposition (mellan $ 5.000 - $ 10000).

Man kan få en kreditkortskonto av en mäklare

Det är det bästa alternativet genom mäklare är det oftast lätt att få godkänt, mäklare erbjudandet och especialize få kreditkort konton för online affär för online-verksamhet fullt ansökan online har de en mycket hög beviljningsgrad? Även om du har varit i konkurs kan de ändå få dig godkänt om du äger ett utländskt företag och vill få USA handlare konton som de kommer att hjälpa dig.De especialize i online och hem affärssystem.

andra alternativ här en uppfyllelse hem och använda sitt kreditkort konton.; En uppfyllelse Huset är ett företag som de kommer att ta dina order genom 800 nummer med levande aktörer, hålla reda på din kunddatabas, tillhandahålla kundservice, process kreditkort, och leverera kundorder dessa företag har sin egen öppna konton och låter dig använda dem att bearbeta din order mot en avgift.

TRETTIO parts KONTO IBILL

Detta företag lät använda sina handelsfartyg konton kan du ta kreditkort konto inom 3-5 dagar eftersom du är med sina öppna konton, kommer de ut 11-15% för administrativ avgift på försäljningspriset visum, avgifter Master Cards dem 3% sedan du tar de andra för kontohantering som du och ange upp din order former, hantera allt krångel med att posta dina kontroller för beställningar du processing mest konton med detta företag inte kräver någon som inrättats avgifter programvara avgifter leasing av utrustning eller inlåning säkerhet.

Använder internationella näringsidkare RÄKENSKAPER

När du har problem att få öppna konto genom din lokala bank, så kan du kräva en internationell handelskonto, skriv bara ordet på google till din forskning.

ANVÄNDA Ditt PayPal-konto

PayPals kundvagn är ett handelsfartyg verktyg system, behöver du inte veta html ta med e-handel de kommer att ge en integrerad handelskonto och kundvagnen.

PayPal är att erbjuda någon annan alternativ paket men de viktigaste och väsentliga är deras service möjligheten att skicka pengar och begära pengar. För att skicka pengarna: betala för en auktion objekt, delad en restaurang faktura eller hyra, betala för en online köpa, betala räkningar på nätet, skicka pengar till en annan individ.När medlen har skickats, kommer mottagaren anmält att ett konto väntar på dem, kan de kräva att gå till PayPal.

Begära pengar: det möjligt för enskilda och företag att ansöka pengar online: få säker, omedelbar betalning för auctions.send en faktura till en kund, organisera charityfund samlar pengar till en grupp gåva kan du öppna ditt konto gratis PayPal-Det är ett bra alternativ en attraktiv lösning för din online-verksamhet.

No comments:

Post a Comment