Wednesday 22 February 2012

Vandra i ett Winter Wonderland?

Det är dags att få lite vinter stövlar för kvinnor! Tis säsongen att hålla fötterna mysigt, och dessa funktionella och moderiktiga stövlar vintern kvinnor är precis vägen att gå. Från fleece och fårskinn Gore-Tex och nylon, vinter stövlar för kvinnor är täckt av hållbara, praktiska och hållbara material, och slutligen formas till feminina stilar passar alla Snow Bunny.

Tall Vinterkängor för kvinnor

När det gäller hög snödrivor och high fashion, höga stövlar vinter för kvinnor väg att gå! Våra bästa plockar i höga vinterstövlar för kvinnor inkludera både sanna snö stövlar och bara mysig knästrumpor perfekt för som sexig vinter stil!

Från Ugg vi har Snowpeak Vinterkängor som är mer hållbara än deras populära fårskinnsstövlar - och något mer stilfull! I svart eller vitt, de fullnarvskinn och nylon överdelar resist slitage och tuffa mot fukt. Släpper igenom luft fårskinn fleecekrage är perfekt för ventilation i både varmare och svalare trakter. Ännu bättre är det fårskinn foder löstagbar, bra för vädring ut och hålla dig torr. Wear dessa med fleecefodrade leggings och en mysig huv ringad tröja.

Från Lowa vi har AL-S 435 GTX Lady, en super sportiga par vinterstövlar för kvinnor som ser ut en atletisk sko men går ända upp kalven. Dessa lätta spetsar-up snö stövlar är robusta stilrena inklusive fuskpäls trim och vattentät Gore-Tex Lining. Perfekt för alla backcountry trail, eller bara köra hundarna på bakgården!

Mid-Calf och ankelbootsen Vinter för kvinnor

Med dessa vinterstövlar för kvinnor, flytta vi bort från slående stilen av höga stövlar och in ett mer praktiskt vinter mode som ger affärsresultat. Höjd med mitten vinterstövlar för kvinnor lite mer djärva, breda och chunky. Perfekt för stampat i snöhögarna eller bara ta sig från A till punkt B utan en slip.

Det lång tid pionjär i vinter stövlar för kvinnor är Sorel. Deras namn är hushållens och har blivit synonymt med normer vinter boot. Med deras olika spets-up front, fleecefodrad krage och handgjorda mjukgummi skal med herringbone klacken yttersula, Sorel vinter stövlar för kvinnor är det mest självklara valet kära som behöver bra skydd.

Nya och supersnygga den här säsongen, ger Sorel oss Tivoli, en mer avslappnad och sportig låg stöveln perfekt löpande ärenden eller hänga runt bergsby i mellan kör på kullen. Sneakersaffärerna-inspirerade boot kommer i en läcker svart / vit mönstrad grafiska övre eller blått och brunt modern ut pattered övre.

Även The North Face har kommit långt med deras vinterstövlar för kvinnor att matcha långvariga hållbarhet och fashionabla utseende Sorel underskrift varumärke. Bella Alta vinterstövlar för kvinnor är också starkt påverkad av sneaker design men dessa zip upp ryggen, släppa skosnören, och skryta med en mycket fluffig fårskinn krage. Bella är ett utmärkt val för vintern utomhus entusiasten?

Det är dags att greppa skidorna och brädor och chef till bergen för några vinteräventyr, veta du har din mysiga vinterstövlar för kvinnor ändra till efter en lång dag.

1 comment: