Sunday 26 February 2012

Sony Ericsson Xperia X2 vs BlackBerry 8900 - Dechiffrera Två avancerade prylar

Två av de senaste releaserna från Sony Ericsson och BlackBerry har skapat vågorna bland mobiltelefonanvändare på sistone. Sony Ericssno XPPERIA X2 har skapat nyheterna redan innan dess release. En av de mest stilfulla 3G luren från den välrenommerade bolag, gadget förpackningar i alla funktioner som man kan tänka på. BlackBerry 8900 å andra sidan är att fortsätta att förstärka effekten av bolaget i företagsanvändare segment.

Jämförelsen mellan dessa handenheter därför är nämligen-a-viz Sony Ericsson Xperia X2 vs BlackBerry 8.900 mer än förväntat. Båda prylar väntas äta varandras andel av framtida användare har mer eller mindre liknande typ av specifikationer. Till exempel QWERTY-tangentbord. Funna i båda enheterna, gör det möjligt att skicka sms snabbt för användarna. Medan Sony Ericsson gadgeten dra ut en, den 8900 är inte så. Därför finns en hel del olikheter även mellan de två och det är upp till användaren att välja den mest lämpliga för hans behov och personlig smak.

Sony Ericsson Xperia X2 är dock i en klass för sig. Den har en stor 3.2 inches skärm på 800 × 480 pixlar, optisk styrplatta, XPERIA paneler användargränssnitt och Accelerometer sensor. Handenheten är caopable att hålla praktiskt taget obegränsad poster och fält samt poster samtalet och den populära Photocall funktionen stöds också. Ha en av de bästa och snabbast konfiguration kommer gadget med med 256 MB RAM, 512 MB ROM som när den kombineras med Qualcomm MSM 7.200 528 MHz processor CPU och Microsoft Windows Mobile 6.5 Professional ger en verkligt sofistikerad, blixtsnabba och perfekt val för företagsanvändare. Gadgeten kommer också med stora inre lagring i storleksordningen 110 MB vilket är ytterligare utökas Upt o16GB med hjälp av microSD (TransFlash). Sony Ericsson Xperia X2 kommer med rörligt samt nedladdningsbara spel och finns i elegant svart och modern silver färger.

Klass 10 av GPRS och EDGE samt HSDPA, 7.2 Mbps samt HSUPA, 2 Mbps säkerställer en enkel och snabb n tillförlitlig tillgång till World Wide Web. Ett av dess främsta egenskaper är den stora 8MP kamera tillsammans med en mängd relaterade funktioner som Touch fokus, geo-taggning, ansiktsigenkänning, bildstabilisator och smart kontrast. Sålunda kan även nybörjare ta fängslande bilder från gadget. Dock är Sony Ericsson Xperia X2 vs BlackBerry 8900 inte komplett om vi inte diskutera den andra handenheten berörda. Den levereras med en 2,4 inches skärm som är förhållandevis små, men stora nog för en behaglig visning expereince. Varumärket styrkula navigering gör navigeringen enklare tapeter medan kan du anpassa skärmen efter ditt humör och preferenser.

3G anläggning är inte tillgänglig i Blackberry 8900 dock en klass 10 GPRS och edge säkerställer problemfri webbupplevelse. Bluetooth och USB-port säkerställer ett enkelt sätt att överföra dina uppgifter, videor, låtar och andra program från andra bärbara lagring av mobiltelefoner. Håll kontakten med dina vänner eller skicka interaktiv MMS, SMS samt e-post och snabbmeddelanden. Gadgeten med sin lista över specifikationen är idealisk för företagsanvändare på samma gång är lämpliga för allmänna användare också. För avancerade funktionerna och 3G erfarenhet en användare kan välja Sony Ericsson Xperia X2 medan luren från BlackBerry passar den allmänna såväl som avancerade användare.

No comments:

Post a Comment