Sunday 12 February 2012

Nokia N85: symbol för stil och teknik

Nokia är ett av de mest populära och kraftfulla varumärke av mobiltelefoner finns på marknaden. Förutom att den är användarnas första preferens, garanterar företagets namn effektiva produkter. Enheterna är kända för sin förmåga och användarvänliga funktioner. I det aktuella scenariot, det finns prylar som gör det möjligt för användare att utföra olika uppgifter med stor lätthet och Nokia N85 är en av dem.

Handenheten är inkapslad med attribut som hög uppkoppling och internetaccess och som också till en snabb takt. Uppgifterna kan överföras till andra kompatibla produkter med hjälp av Bluetooth-teknik. Med den inbyggda WAP 2.0 HTML-webbläsare, en njuta surfa på Internet och kan även ladda ner musik, videor, ser bilder etc. 5 mega pixel kamera för användarna att ta stillbilder och spela in videoklipp av deras närmaste och käraste sådana. Om funktionerna stöds av kameran inkluderar Carl Zeiss-optik, autofokus, LED-blixt etc. Dessa avancerade funktioner säkerställa hög bildkvalitet.

Nokia N85 är en bild öppning telefon som finns i sofistikerad färgat svart och koppar höljen. 3G-nätet Telefonen väger 128 gram och har måtten på 99 x 53 x 21 mm. Den 2,8 inches TFT-skärm kan visa 16 miljoner färger med 240 x 320 pixlars upplösning. Det interna minnet på enheten består av 128 MB. Batteriet säkerhetskopiering av telefonen är helt enkelt häpnadsväckande som levererar stand by tid på 360 timmar och taltid på 4 timmar och 30 minuter.

De andra vanliga funktioner som finns i den smarta telefonen inkluderar utmärkt Messaging Service, arrangör, register samtal och förinstallerade spel. Den användarvänliga messaging funktioner gör det möjligt för användare att hålla kontakten med familj och vänner genom att utbyta SMS, MMS och e-postmeddelanden. Användarna kan lagra obegränsat kontakter i den inbyggda telefonboken i enheten. Med hjälp av samtalslistor, kan man se senast uppringda, mottagna och missade samtal. För underhållning syfte har telefonen olika musikfunktionerna.

Användarna kan njuta av musik med dess avancerade mediaspelare som spelar upp musikfiler i MP3, WMA, WAV, RA, AAC och M4A format. Dessutom kan användarna också ställa in sina favoritradiostationer via FM-radio med RDS-stöd. Utöver det, intressant förinstallerade spel hålla användarna fullt upp hela tiden. Så, är Nokia N85 verkligen en fantastisk produkt som är försedd med olika nyttiga funktioner och är kompetent nog att ge hård konkurrens med andra telefoner.

No comments:

Post a Comment