Tuesday 17 April 2012

Analys om WOW Powerleveling Distribution

Tillsammans med WoW kommer till online spel tjänst, fick många spel-tjänsteföretag stor vinst, även Blizzard. Och denna typ av tjänst spridas till många andra MMOPRG och andra aspekter i World of Warcraft. Powerleveling är en sådan typ service. Även om Blizzard straffade vissa spelare som köper Powerleveling, men orsakar Powerleveling ingick i tjänsten. Det är inte RTM handeln. Vissa Powerleveling tjänsteföretag fungerar bra.

Geografi distribution om WoW Powerleveling

De flesta av dessa företag finns i Kina, även några i länderna i Sydostasien. Original nordamerikanska bolag skränande erbjuda låga priser för sina anställda "insats. De trasiga eller flytta till andra platser för att anpassa färdigställandet.

Det finns mindre än 30 sådana företag i Kina 2004. Idag är många många företag som har bildats och det finns över 2000 företag. Och det verkar som fler och fler människor vill utveckla på detta område. När det gäller länderna i Sydostasien, de flesta av dem är i länder som koloni före eller länder runt.

Kurva om WoW Powerleveling Price.

Förändringar i pris varierar normalt med färdigställandet. Powerleveling 1-60 högg från $ 350 till $ 129. Och många tjänster som rör med WoW Powerleveling komma upp till försäljning. Det är en god nyhet för spelare orsaka det hjälper dem när de spelar detta spel. Det genomsnittliga priset för powerlevel varje nivå sjunkit från $ 6 till $ 2.5. Anledningen till detta anges i följande:, förändringar i priser som normalt varierar med förändringar av utbud och behov. ; Den kompetens är mer mogen och professionell. ; Stora företag har på marknaden, måste nya företag minskade priset för överlevnad. ; Risk kommer alltid upp med vinst.

Risken i detta yrke finns alltid. För att hålla balansen i virtuell valuta, måste Blizzard att slåss med det. Stor mängd konto blev bannad. Risken är inte bara att spelare, men också att Powerlevelingstudios. Men den stora vinst som uppmuntrar teamet att bli starkare. , Analys om specifika bolagets utveckling.

Vi kan inte ge ut en exakt statistisk data om Powerleveling företag. Vi sätter bara Usfine som ett exempel. Usfine inrättades augusti, 2006 och ligger i NC, USA. Dess produktion grund är i Kina. Det såldes spel ex när det var en studio. De upplever tre status om Powerleveling. Först försökte de bara efter att erbjuda Powerleveling service. Det var status kännetecknades enhetligt utbud av produkter och låg teknologisk nivå. Men priset var lågt. Sedan utvecklade och skapade några nya typer av tjänster och de erbjöd den Powerleveling tjänsten 1 till 60 bara för $ 129. Det förändrade 2006-2007 Powerleveling marknaden. Det tredje steget är från juni 2007, hyvlat de några nyhet produkter, tillsammans med lågt pris och perfekt kundservice. Usfine kommer att vara en komplett företag inom detta yrke.

Information Track

Utvecklingen om en ny industri avser med den omständighet och bakgrunder. Några företag slås ut genom val eller tävling. De förblir fungerar fortfarande håller på. Ingen lag visar att denna tjänst är brott. Denna typ av tjänst kommer säkert att fungera för lång tid. Oavsett spelet operatör eller köpare ser fram emot utvecklingen.

Förresten, om du vill köpa WoW Powerleveling, gå till usfine.

No comments:

Post a Comment