Saturday 28 April 2012

Sony Ericsson W595 Sakura Mobiltelefon granskning: en ny design Blossoms

Videosamtal är en mycket attraktiv ny funktion som är möjlig tack vare en andra kamera som är monterad på framsidan av telefonen. Kvaliteten på nämnda kameran är sisådär, men tanke på att du bara använda den att ringa videosamtal och en baksida att göra din fotografering, det är bra.

The 3.2MP kamera är inte av mycket god kvalitet. Sony Ericsson har kunnat komma undan med detta i andra modeller eftersom Cyber-shot programvara har kunnat ta fram det bästa på bilderna. En avsaknad av detta i W595 gör att dina skott kan kornig ibland i dåligt ljus.

Knapparna är riktigt trevlig att använda och navigera runt är en fröjd på den här telefonen. Sony Ericsson har fått en hemsk vana sticka en riktigt opraktisk joystick på framsidan av deras telefoner i det förflutna - som tur är detta dock inte riktigt verkar vara fallet längre och är inte med C510.

Vad är så speciellt med "Sakura"?

Designen på den här telefonen är strålande och en specialutgåva utformningen av Sakura modellen är något att uppskatta. Sony Ericsson har definitivt inriktad den här telefonen till människor som bryr sig om sina telefonens utseende, och tittar på telefonen gör du undrar hur du kunde inte.

Telefonen har en härlig körsbärsblom design på telefonen, som består av ett blommönster på kassetten. Det är en exklusiv design som sticker ut från lanseringen färgerna blått, vitt, grått och svart - det avsmalnande och smidigt glider ut ur tangentbordet ses i alla modeller kraftigt lockande.

Walkman har satt sina spår

Den tredje versionen av Walkman programvara, inbyggd i W595 har fastställt några utmärkta egenskaper när det gäller hur du spelar din musik. Med skaka kontrollerna som är lite på reklamtrick sidan men ändå kul när du bekanta dig med telefonen kan du själv mer förmånliga med musiken kontrollerna som sitter på framsidan på telefonen när bilden har stängt.

Det är en tankeväckande telefon

Den sista funktionen som sticker ut från alla vanliga funktioner du se i en telefon som standard den Walkmate som är inbyggd - en alldeles egen steg-räknare, på telefon! Det var så fantastiskt att använda. kan man säga att den förtjänar sin egen underrubrik för att bara vara där. Brilliant.

C510 är en tankeväckande telefon - det är praktiskt, snygg och gör vad den säger om tenn. Visst, skaka kontrollerna är lite reklamtrick, men har de gjort bra att se till att telefonen inte har försökt att vara alltför smart med konsumenten.

Betyg: 4,5 / 5 - W595 Sakura är en oförarglig telefon och kan se alla. Det har musik funktioner för audiofil, en mycket iögonfallande och exklusiv design för den modemedvetna och en anständig nog kamera för dem som är avtryckaren lycklig. Det höga betyget är att Sony Ericsson har tycktes göra det på den här telefonen med enkelhet, som bygger på det framgångsrika delar av den tidigare modellen i sortimentet.

För en populär mobiltelefon som Sony Ericsson W595 Sakura, kan du lätt hitta en billig Orange mobiltelefon itu med det på Internet. Erbjudanden på Internet har oftast bättre rabatt som gör det värt varenda krona.

No comments:

Post a Comment