Monday 23 April 2012

Mens klockor - Break Away From Boring

De allra flesta klockor, särskilt för män, är helt enkelt tråkig. Absolut bra, och ytterst praktiskt, men nauseatingly tråkigt. Bara en sak att göra dig smälta in i samma dunkla bakgrund som alla andra killen där ute.

Så varför göra det? Varför vara så? Istället för att gå med i besättningen, varför inte sticka ut? Detta är lättare sagt än gjort om man är begränsad till den vanliga guld eller silver, allt ser samma, titta biljettpriset.

Vägen runt detta är att bredda ditt val genom att rikta mens klockor utformad för än bara berätta tid. Ett par bra ställen att börja leta är på dyk klockor - ja, sådana som är konstruerade för dykare, eller sådana som utformats för luftfarten och används av piloter.

Dessa typ klockor, av nödvändighet, har egenskaper som gör dem mer märkbara. Och medan vissa modeller kan vara väg över toppen för våra syften här, många är mycket mindre påträngande, och ändå gör en subtil uttalande.

Vilken typ av uttalande? Kanske något i stil med hej, det gör jag verkligen har ett liv utanför kontoret. Kanske kan en del tycker du är en extrem sport entusiasten, eller något av en risktagare. Åtminstone kanske undrar vad du håller på med utanför jobbet.

Och det är poängen. Låt inte folk pin ner dig, eller sortera dig till en viss plats. Bara genom dikning samma gamla tråkiga typ av Timepiece och välja en klocka som är mer, kommer du att åtminstone hålla dem undrande och med lite tur - förvirrad.

Förutom allt detta, kommer du åtminstone se cool.

Så nästa gång du vill ha en klocka för dig själv eller vill få en för en kille, varför inte tänka lite utanför lådan och kolla in klockor designade för dykning, flyg, militär, utomhus, sport eller andra särintressen.

I själva verket alla som vill köpa en present till en make, son, morbror, brorson, vän eller någon annan kille bör uppmärksamma här. En klocka är en stor gåva idé - och mycket praktiskt. Men om du verkligen vill blåsa bort dem med något de kanske inte har tänkt på, tror utöver det vanliga människans titta och få dem en med lite KRAFT.

Det löser problemet med att inte bara hitta något de kommer både gillar och använder, men de kommer aldrig att se det komma, och absolut uppskattar din omtanke. Självklart får du massor av beröm för att tänka på det.

Summan av kardemumman är att killar som cool stuff! Faktum är att nästan alla gör, och om de ska erkänna det eller inte, de flesta killar gillar att visa upp, åtminstone lite. På detta sätt kan de visa upp, men fortfarande subtil om detta.

Om inget av detta har du övertygat, försök sedan ett litet test. Kan du ihåg något om några killar tittar du kanske har sett nyligen? Kan du ens ihåg att jag såg en? Förmodligen inte, men om du kan, jag vågar påstå, beror det på att det gjorde något slags uttalande.

Det samlat en plats i minnet eftersom det inte är som alla andra att smälta samman.

Hitta mer på mäns klockor för friluftsentusiaster, eller kolla dyk klockor på mydivewatch.

No comments:

Post a Comment