Sunday 8 April 2012

Apple iPhone Vs. Apple iPod: Revolutionising dina World

iPod har dom musikbranschen under en tid nu. Revolutionen väckte handlade om av ett slag som aldrig sett förut. Dess popularitet kan mätas av det faktum att den inte är behandlade en vanlig musikuppspelningsenhet utan blir ett namn att all musik spelare får upp av.

Tre månader efter lanseringen av iPhone, lanserade Apple sin iPod Touch. Designen kan se likadana ut, men dessa är två skilda enheter som varierar i funktioner, stil och prestanda.

iPhone är en Internet-aktiverad mobil multimedia som är den första produkten i sitt slag från Apple Inc. Det ser liknande till iPod men är faktiskt en telefon som kommer med bra kommunikation funktioner och imponerande specifikationer. Bortsett från alla standard funktioner och program tillåter Apple iPhone samtalet sammanslagning, samtal och videokonferenser, nummerpresentation, och integration med andra cellulära nät funktioner iPhone. Det finns också Visual Voicemail egenskap som låter dig se en lista över aktuella röstmeddelanden meddelandena på skärmen själv utan kunna kasta their röstbrevlåda.

Precis som den femte generationens iPod-modeller som fick infördes 2005 iPhone kan också spela upp videoklipp, och möjliggör att emittent att titta på sin favorit tv och visar filmen. Musiken linbrary i iPhone differes sig från iPoden. Typsnittet är större, plus sektionerna också definieras tydligare. Dessutom kan iPhone sortera dess media biblioteket efter låtar, album, konstnärer, videor, genre, spellistor, kompositörer, ljudböcker, podcaster och sammanställningar.

Hörlurarna som medföljer iPhone liknar dem i iPods, men också innehålla en mikrofon. Dessutom det inbyggda uppladdningsbara batteriet liknar iPod. Liksom i iPods, är uppdateringar av Apple iPhone operativsystem som levereras via iTunes.

Två exceptionella enheter från en exceptionell företag som har revolutionerat sättet folk lyssnade på musik, och nu är det det dags för den mobila industrin!

Om du vill få en bra affär Apple iPhone eller dessa gratis iPods musik som iPod shuffle, iPod classic, iPod nano som gratis mobiltelefon presenter på senaste kontraktet mobiltelefoner vänligen besök vår online mobiltelefon butik

No comments:

Post a Comment