Friday 6 April 2012

Utvärdera Panasonic Bärbara DVD-spelare

Panasonic bärbara DVD-spelaren var under många år tänkt att ligga i toppen av Heap som gäller tillförlitlighet, funktioner och övergripande kvalitet. Som ofta är fallet i en växande marknad, har detta tidiga ledare gripits och i några fall omkörd av andra märken och modeller. De kan inte vara ensam i toppen av förpackningen som de en gång var, men du kan fortfarande lita på Panasonic att visa sig en bärbar DVD-spelare av ganska hög kvalité.

Nuförtiden Panasonics bärbara DVD-spelare ockupera mellanregistret klass i fråga om kvalitet och pris berörs. Köpt nya, nästan alla modeller i Panasonics radas upp intervallet i priser mellan $ 100 och $ 250. Panasonic mångsidiga ljuskontroll bara är en flera faktorer som leder flesta ägarna att betygsätta bildkvalitet som förstklassig.

Individuella recensioner av portabla DVD-spelare kallar ljudkvalitet i fråga på ett fåtal modeller, men inte lika mycket så att beteckna en oro inneboende i själva modellen. Ljudkvaliteten är ganska partisk och är direkt ansluten till kontrollanterna förväntningar och kvaliteten på DVD som de försöker att spela, så du borde verkligen gå med övervikt av yttranden i stället för ett litet antal avvikande värden. När det gäller Panasonic de flesta ägarna rapporterar en relativt hög grad av tillfredsställelse där ljud är berörda.

Kontrollerna på framsidan av Panasonic bärbara arrangeras lite konstigt, och det återspeglas i många av användarnas betyg. Detta är inget som du inte kommer att vänja enkelt, och bör inte betraktas som en affär brytare, förutsatt att du OK med maskinen på det hela. Dessutom gör kommer ett antal av Panasonic bärbara DVD modeller inte med en fjärrkontroll som verkar konstigt. Vid genomsnittliga priset på dessa enheter, bör du få en fjärrkontroll i lådan.

Batteritiden är en sak att majoriteten av kundbetyg se öga mot öga på. Panasonic bärbara DVD spelare alla skryta mycket lång batteritid från 5 till mer än 13 timmar. Dessa procentsatser måste hållas i perspektiv dock. Liksom med andra märken, är batteritiden kommer att påverkas av hur du utnyttjar spelare. Panasonic är precis som alla andra varumärken i att de använder det bästa scenariot medan rapporteringen batteri livslängden. Vill du sätta in ljusstyrkan på högsta inställning? Har du ofta använder utsidan högtalarna istället örat knoppar? Om så är fallet, räknar med en betydande nedgång i batteritid jämfört med det ursprungliga siffrorna.

Med andra ord kanske du vill siffra på 6 eller 7 timmar när tillverkaren gjort en tretton kapacitet timmars batteritid. Icke desto mindre är 6 eller 7 timmar ingenting att klaga på och jämför mycket positivt mot konkurrerande varumärken.

Om du vill lära dig mer om de olika modeller av Panasonic bärbar DVD-spelare, liksom många andra märken, hittar du konsument betyg, detaljerade uppgifter specifikationer och priser forskning allt till det bästa bärbara DVD-spelaren webbplats.

No comments:

Post a Comment