Monday 9 April 2012

Information On Stun guns, dess användning och effektivitet

Många människor har sett elpistoler i filmer och TV-program, där skådespelaren använder den för att kämpa mot sina fiender. I verkliga livet är de transporteras av poliser, och vanliga medborgare att skydda sig mot personliga angrepp. Dessa enheter kan se något läskigt, men när den används de tillfälligt oskadliggöra person utan att orsaka några långsiktiga skador. Elpistol offer kommer att vara ur energi och svaga och gör att du tid att fly.

I allmänhet, när vi tänka på elektricitet slå vår kropp, utgår vi ifrån och det är vanligtvis dödlig såsom When Lightning Strikes nĺgon. I små mängder är el ofarliga. Elpistoler består av en högspännings-, låg-strömstyrka elektrisk laddning. Detta innebär att avgift har en hel del press, men inte lika mycket intensitet. När man håller mot angripare passerar ut genom kroppen som påverkar angriparens nervsystem. Avgiften ens kan passera genom tunga kläder. Den enda sätt detta försvar kan leda till skador på anfallare om den hålls under lång perioder. Eftersom alla har muskler och nerver är elpistol effektivt var som helst du träffar angripare.

Elpistoler har en liknande design. De är oftast raka eller böjda och om storleken på en ficklampa och köra på vanliga batterier. De finns i olika spänningar och priser. Den högsta spänningen tillgängliga vid denna tidpunkt är 1.500.000. The högre spänning elpistol har, desto mer snabbt och tillförlitligt det blir. Det kan ta mer tid att vara effektiv om anfallaren är stort eller elpistol har en lägre spänning. Använd aldrig elpistol om angriparen har ett skjutvapen eller en kniv.

Inte varje stat ger dig rätten att bära vid elpistol för självförsvar. Elpistoler begränsas i: Hawaii, Massachusetts, Michigan, New Jersey, New Yorks, Rhode Island och Wisconsin, med begränsningar i vissa städer. Om du ertappas med en elpistol, kan du behöva betala böter. Vänligen se ditt land kan du ha ett lagligt.

Elpistoler passar perfekt för kvinnor och seniorer, men även för alla som oroar om att vara fysiskt behärskade av någon annan. Elpistoler är enkla att använda. Dessutom är de lätt att bära och dölja. Elpistoler har kontinuerlig avgifter och kommer att vara en mycket pålitlig försvar om det behövs. Det kan vara dags att titta till att köpa en elpistol för dig eller någon du känner till. Alla kan dra nytta äga en. Att veta att du har ett kraftfullt försvar gör vardagen enklare.

Resurs: Self försvarsmateriel Florida säljer en mängd olika produkter självförsvar och Homeland Security Protection utöver fria informativa och användbara artiklar och en webblänk till lokalisering sexuella förövare i ditt område. Om du vill veta mer om olika metoder att undvika brott, Besök: selfdefenseproductsflorida

No comments:

Post a Comment