Monday 23 April 2012

Häpnadsväckande Splendor till Alla hjärtans dag: Pink Sapphire Örhängen

Man säger att för januari visade flera juvelerare med hög volym lager finansiella rapporter med positiva kurva på deras ansikten. Förra månaden ökade sin onlineförsäljning att vara i tvåsiffriga tal den senaste månaden.

Med nya och exklusiva lanseringar trendigare smycken här säsongen, fler alternativ med relativa konkurrens mellan återförsäljare ses tydligt. "Bidz", meddelade visningen av sin egen shopping försäljningen hemsida. Generera större intäkter är det största problemet för bl.a. smycken samt kläder, accessoarer, skor, och huset varorna.

"Modnique", featuring Ed Hardy genom Christian Audigier första försäljningen är planerad för februari och kommer innehålla Ed Hardy, av Christian Audigier, tatuering-inspirerade kläder för både män och kvinnor.

Bolagets enda mål är att tillgodose sina kunder med premiummärken formgivare och mer än miljontals besökare varje månad. Tonvikt på priset att vara mindre än bankräntorna vara den egentliga skälet bakom deras starka relation med kunderna, de är en genomgång av sina lager.

Detta liknande glöd är inte enbart begränsat till endast ett företag, men till de flesta branscher, där smycken industrin drabbas mest. Flera online smycken återförsäljare redan inriktad upp att betjäna sina kunder och göra nya med sina lockande nyhet den här månaden och följande också. Här sammanfattar att Valentines 'Day och Mors dag kommer att bli ett smycke extravaganza redo att bli plundrad av köpare.

Ordet "plundrade" används här därför som nämnts ovan, de kurser skulle alla vara jordnära. Riktade att nå fler och fler människor, finns företag som tillhandahåller fina smak smycken med färgade ädelstenar som inom guld och silver båda.

Talar om ÄDELSTEN smycken, utsökta exemplar av bländning och briljans i större pärlor som rubin, smaragd, safir och diamant etc är attraktiva. Utom rubin, är rosa safir ett speciellt val för älskare. Med en söt söt skugga inom dess sfär, den briljans som med både gult och vitt guld.

Det är svårt att artikulera med en verklig bild, men den romantiska bitarna är mycket välgjort att uttrycka din djupt rotade känslor för din partner. Rosa safir inbäddad i vitt guld ger Sun-lit värmen genom sin beundransvärda gyllene rosa återkasta ljus. Men när slutföras inom vitt guld är en stram look med en månljus rosa glöd hälsa.

Låt henne öron glöd med den rosa twinkle. Diamanter kan även läggas till denna imponerande häpnad. Myriad modeller efterfrågan från enkelt utsmyckade stilar finns tillgängliga. För dagligt slitage med en subtil charm, är Pink Sapphire och Diamant Heart Örhängen i vitguld konstnärskap. Ett gulligt hjärta form set med både rosa safir och briljanter ger en fängslande blick. Definitivt en tjej design!

Med en samling av reglar, favoriterna är ovala Pink Sapphire och Diamond studs i vitt guld, och Solitaire Round Pink Sapphire Martini studs i vitt guld. Vackra cut begränsad med diamanter, är oval rosa safir en livfull rosig visa i denna ädelsten. Glänsande diamanter göra en strålande titta på det. Stuteriet i rosa safir glittrar läckert med lyster som vit silver inställning. Med en strimma av vit syndfria oskuld, speglar hela stuteriet enkelhet med kärlek.

Andra liknande motiv kan Solitaire Round Pink Sapphire Martini Studs i 14k vitt guld och Round Pink Sapphire Tri-Stone Örhängen i 14K vitt guld. Båda dessa vackra motiv sport här tjejen pärla att förstora din dam skönhet.

No comments:

Post a Comment