Thursday 12 April 2012

Den LG KU990 Viewty mobiltelefon - Martin's Quick recension

Medan det finns andra 5 megapixel kamera telefoner på marknaden har vår erfarenhet av LG KU990 Viewty varit en upplevelse att öppna ögonen. Inte därför att det är det mest jösses vina kameran marknaden, men eftersom det kombinerar en rikt spektrum av lättanvända funktioner i ett trevligt och kompakta format.

Vad gör Viewty ett nöje att hålla är dess kvalitet ergonomisk design - det är i grunden en touch screen telefon som glider fint i din hand, oavsett om er är små (som min döttrarna) eller köttkrokar (t.ex. mig). Pekskärmen går snabbt och ljus och lyhörda, och sida monterade rocker-hjulet är rätt där uppe med iPod klickhjulet i termer av Why hade de inte tycker om detta år sedan? Användargränssnitt Vi fann att det är en dröm att blanda igenom alternativen och menyerna klart hade någon uppmärksamma folk lära sig att använda telefonen när de lades ut. (Alltför många hemelektronik menyer anlades av tekniker för tekniker, snarare än som syftar till en slutanvändare). Som en bonus har pekskärmen ett vibrera funktion som jag bara kan beskriva som ren magi - det ger mest av känslan av att slå fysiska nycklar utan, ja, fysiska nycklar.

Kameran i sig har en 5 megapixel CCD med en bra svarsfrekvens, och utmärkt färgmättnad och färg svar. Xenon-blixten är en underbar tillägg efter något här storleken och autofokus är utmärkt. Bilderna visar upp underbart i ovan nämnda ljusa pekskärm med en slutarfördröjning på under en sekund. Vi önskar att det var en lins slutartid på optik. Det är en brist på skyddet av de primära klagomål om telefonen. Pekskärmen finns ett fingeravtryck / olja magnet, och vi var alltid rädd för att repa den, men det höll upp till tonåring missbruk lättare än väntat.

Bilder är levande och skarpa, och kameran är även kan ta 120 bilder per sekund video och ladda upp den direkt på YouTube, som är, så nära som jag kan berätta, ett första. Uppgifterna anslutningar är mycket snabb, med HSDPA är normen. Sin webbläsare stjäl en protestmarsch från Apples iPhone, med möjlighet att surfa full storlek webbplatser, munge dem runt med fingertopparna, och dragkedja i att läsa vad ni vill läsa. (Var varnade - få fast månadsavgift som med den här telefonen. Ni kommer inte tro hur mycket det ändrar din uppfattning om vad en data telefon kan vara.) Den inbyggda i bildvisaren ansökan är också mycket iPhone-liknande, så att du drar dem runt, trycka in dem att zooma in, och lägg krumelurer och anteckningar och vissa mindre färgkorrigering och röda ögon.

Om Viewty LG var bara ett fickformat kamera med video så skulle vi antagligen nöjd med det. Som en telefon, det underlättar hela spektrumet av digitala musikformat och dess kalender apps är utmärkta. Ljudkvalitet är väldigt bra, och vi var ganska nöjd med kvaliteten på sin högtalartelefon.

Om du har en budget, jämför det billigaste LG KU990 mobiltelefoner handlar eller överväga mobiltelefon kontrakt med en gratis Apple iPod Touch. Med lite forskning kan man få telefonen du vill utan att tömma plånboken.

No comments:

Post a Comment