Monday 30 April 2012

BD LG 390 - Senaste Blu Ray-spelare från LG

Blu Ray är den senaste utvecklingen inom videoteknik och har gått DVD i popularitet, eftersom de är kända för högre definition video, spelare och filmer. Blu ray-skivor är slitstarka och har en längre livstid än DVD-skivor eller filmer. Andra än dessa fördelar, kan dessa skivor även lagra mer data än DVD.

Blu ray-skivor har kapacitet att hantera video eller innehållet upp till 25 GB på en enda skikt och på dual layer skivor, kan du lagra 50 GB data. För att köra dessa avancerade skivor, måste du välja högkvalitativa Blu Ray spelare. Dessa spelare liknar vanliga DVD-spelare, men ofta tar upp mindre utrymme.

När skivan är isatt kan dessa spelare läsa lätt skivorna med hjälp av blå laser. Vid sidan av detta kan de också spela vanliga CD-eller DVD-skivor. Det betyder att du kan spela samtliga skivor som kan spelas upp i vanliga DVD-spelare samt att kunna spela Blu Ray.

För närvarande hittar du att det finns olika märken som säljer dessa spelare. Av dem alla, LG spelare är en av de populäraste. Nyligen har LG komma med en ny Blu Ray-spelare, LG BD 390.

Läs mer om de senaste BD LG 390 Blu Ray-spelare:

LG BD 390 är en av Blu-ray Disc-spelare som erbjuder hög video-och ljudkvalitet. På grund av den höga bildkvaliteten, kan du uppleva bättre klarhet och visa information i bilden lätt. Ett av de bästa sakerna med dessa spelare är att de kan anslutas till datorn eller bärbar dator med hjälp av ett trådlöst system. Vid sidan av detta kommer systemet även med Nero mjukvara som är mycket snabb att installera. När du har installerat programmet kan du njuta av musik och videofiler och bilder på din Blu ray-spelare.

Om du har en Netflix prenumerationen måste du veta att detta LG spelaren stöder även Netflix filer. Det innebär att du lätt kan se videon på din dator med enkel navigering och styrning.

Annat än dessa egenskaper BD LG 390 spelare också har möjlighet att spela upp videoklipp på YouTube. Med hjälp av analoga ljud i LG BD 390, kan man ansluta enkelt den till valfri mottagare som har 7.1-kanals ingångar.

Vid sidan av detta finns det även en USB-ingång som hjälper till att hantera nästan alla multimedia filer. Detta omfattar WMA, MP3, AAC, DivX HD samt JPEG. Man kan också använda USB-porten på LG BD 390 till lägga till några extra minne som hjälper dig att ladda ner innehåll från Internet.

BD 390 spelare hjälper också till att producera högkvalitativa bilder som har levande och detaljerade färger. This is possible med hjälp av amazing kontrastomfång som orsakas av the avancerade videohantering. Dessutom videon, är även ljudet av den här spelaren bättre än många andra Blu-ray-spelare runt om i världen.

Vanligtvis ansluter en Blu Ray-spelare till TV är en svår uppgift, men när det gäller LG BD 390, behöver du bara använda HDMI-kabeln. Denna LG-spelaren är kostnadseffektiv, eftersom den ger så många funktioner till tittarna allt i ett fint litet paket.

No comments:

Post a Comment