Sunday 22 April 2012

Sony Ericsson Xperia X3 vs Samsung Omnia Pro B7610, telefoner med alla nya funktioner

Hej tech mobiltelefoner gör nya framgångssagor varje dag som de har avancerade funktioner och snyggt utseende för att passa alla abonnenter. Det finns många företag som tillverkar dessa terminaler att få inför andra, men Sony Ericsson och Samsung har gjort extremt bra genom att göra stora investeringar på forskning och utveckling för att bygga ut mobiltelefoner med den senaste tekniken. Vi kan jämföra deras nylanserade Xperia X3 och Omnia Pro B7610 veta vilket som är bättre.

Båda enheterna är design elegant att imponera användare genom hela denna värld. Företagen har försökt att ge utmärkt skinande finish som gör användare tittar eliten i gol. Sony Ericsson Xperia X3 har 8 megapixel kamera för att klicka på bilderna medan Samsung Omnia Pro B7610 har 5 megapixel kamera med upplösning på 2592 x 1944 pixlar för att klicka på bilderna. Båda enheterna har fått autofokus funktionen för att klicka på bilderna för lätt. LED blixt ljus är också närvarande för att göra en fånga bilder på mörka platser eller på natten också. Xperia X3 har 8x zoom som gör en att klicka långt bilder mycket tydligt. Ansikte och leende upptäckt förekommer i båda telefoner för att ta bra bilder.

En 4 inches tryckkänslig bildskärm är närvarande med upplösningen 800 x 400 pixlar i Xperia X3 medan Pro B7610 har 3,5 inches AMOLED resistiv pekskärm med 16 miljoner färger och samma upplösning som tidigare att titta på videor eller bilder förhandsvisning. Pro B7610 har Accelerometer sensor för autorotation av bilder för att visa dem med olika vinklar. Dess avancerade R pekskärm ger ljusare display med kristallklar bildkvalitet. QWERTY-tangentbordet gör en till typ snabbare att svara mail och meddelanden

Båda enheterna är 3G därmed man kan använda höghastighetsinternet med någon av dem för att göra många online fungerar som spel, post, söka eller bara surfar för nöjes skull. Internet kan delas över datorn gör ett anslutas till alla kontor data när som helst. Wi Fi-funktionen också ges för att ansluta de två enheterna till trådlösa nätverk på kontor eller klubbar för att göra arbetet, gör detta till ett att spara mycket av avgifter datamediet. Bluetooth är närvarande i både Sony Ericsson Xperia X3 och Samsung Omnia Pro B7610 för anslutningen till snoka för att lyssna musik trådlöst. Man kan också använda funktionen för att exportera och importera filer från andra mobiltelefoner eller PC.

Jämföra Sony Ericsson Xperia X3 vs Samsung Omnia Pro B7610, kan vi finna att GPS med A-GPS-stöd finns i både prylar för bättre navigering på okända platser. Man kommer inte att gå i fel riktning med den här telefonen i handen. Mediaspelare av dessa två mobiltelefoner kan spela MP3, AAC, eAAC + ljud och DivX, XviD, MP4/3gp/H.263, H.264-video format. Stereo FM-radio med RDS finns i Omnia Pro B7610 för att lyssna på musik när hon gick på vägen eller kommer från kontoret. Foto / Video Editor är närvarande för att anpassa tagit snaps eller bilder. Pocket Office stödjande Word, Excel, PowerPoint, PDF finns i Pro B7610 för att göra Kontoret arbetar på annan plats. Båda enheterna har tillräckligt med batteri back-up att hålla användarnas intresse i timmar.

No comments:

Post a Comment