Tuesday 17 April 2012

Marvelous Prakten för din mamma: Tanzanit Hängen

Senaste nytt från alla smycken industrier skapa sig en bättre bild nu. Inklusive den amerikanska marknaden, är indiska smycken scenario alla rosiga för nu.

I december månad var ansvarig för en höjning av exporten diagrammet i upp till 45 procent. Detta var den statistik som Gem och Smycken Export Promotion Council (GJEPC) visar. Det har återspeglade en studsa tillbaka mot positivitet för indiska juvelerare. Vasant Mehta, berättade GJEPC ordförande nyligen Bloombergs att exporten kan vara upp 5 procent under året ungefär till 31 mars år 2010.

I ett e-postmeddelande till Bloomberg, tillade han, med hänsyn till lågkonjunkturen klimatet, är efterfrågan god i västvärlden. Tillväxten under 2010-2011 beror på hur snart lågkonjunkturen tar slut.

Färgade ädelsten export uppgick till $ 15.180.000 i december, en 310,27 procentig ökning jämfört med $ 3,70 miljoner euro i december 2008.

Färgade ädelstenar med Myriad nyanser verkar som om olika stämningar på en person. Det kan också sägas att det faktiskt är de särskilda färgade ädelstenen worn som tolkar personlighet eller humör på en person. Till exempel uttrycker tanzanit lugn och känsla lugnande vibbar från sin sfär. Special cuts passar dess hårdhet och briljans ser väldigt lockande.

Någonsin undrat varför tanzanit ett sådant allmänt accepterad ädelsten. Även i närvaro av så pass stora lockar som smaragd, rubin, safir och är tanzanit en hyllad en. Tanzanit: s ljumma skuggan lavendel har fånga hjärtan sedan sin ankomst i horisonten av smycken industrin. Den upptäcktes vid foten av Tanzania. Men vid första visade det sig naturligt på ytan, nästa dag en fruktansvärd lättnad regnstorm.

Nu när alla tycker detta orörda lilla sak mousserande så mycket, utan tvekan, det mycket väl skapas ringar på smyckestillverkning. This firade ädelsten är nästan ses i alla typer av smyckekonst. Utom ringar, örhängen och hängen, andra typer som knappar och manschettknappar ses inbäddade med tanzanit.

Kvinnor är mycket fascinerad av plommon skuggade smycken. Dessutom har hans Alla hjärtans dag, det finns tusen ursäkter att skämma bort henne. Rund Tanzanit och Diamant Tre Stone Ring med Pave diamanter i 14k vitt guld, Solitaire Round Tanzanite Ring i Platinum och Round Tanzanit Antik förlovning Ring med Pave Diamanter i Platinum ger perfekt azure med komplement av diamanter.

Ge henne samma beundran och tillgivenhet med delar som nämns ovan.

No comments:

Post a Comment