Sunday 22 April 2012

Nokia 8800: The Mighty Slider

Nokia är ett sådant företag som alltid tror på kvalitet och rika funktionalitet. Hålla dessa i åtanke, har Nokia utvecklat olika mobiltelefoner och släppte dem över hela världen med stor framgång. Sliders, candybars, gripskopa, svivlar, i alla segment Nokia har gjort ett berömvärt arbete. Nokia 8800 är en lyxig och taktil mobiltelefon har ökat den estetiska känslan av många människor globalt. En närmare titt på dess egenskaper skall tydligt visa oss sitt värde!

Nokia 8800 är ett reglage telefon som levereras med en vacker silver rostfritt stål som omfattas hölje. Handenheten mäter 107 x 45 x 16,5 mm och har en vikt på 134 gram. På 256 TFT-färgskärm som stöder en upplösning på 208 x 208 pixlar gör tittar på en cherishable upplevelse. Om du är ett fan av fotografi, då Nokia 8800 Siturns till en god vän. Enheten har en SVGA 0,5 megapixel kamera med videoinspelning anläggningen. När det gäller anslutningsmöjligheter delen, kommer du att älska att utforska funktioner som Bluetooth, EDGE, GPRS och EGPRS. Denna tri-band telefon hjälper dig att ansluta till Internet via XHTML, TCP / IP och Mobile Wallet.

Kommer ut på den musikaliska delen, har Nokia 8800 fått en digital musikspelare samt FM-radio. Förutom featuring polyfoniska och MIDI-ringsignaler, bär Nokia 8800 Sirocco Black också Ryuichi Sakamoto Ringsignaler för en glad upplevelse. Med 64 MB internt NAND flashminne kan du lagra ett antal musik-och bildfiler i mobilen.

Nokia 8800 erbjuder upp till 3 timmars samtalstid och upp till 192 timmars passningstid. Telefonen har med sig några mer anmärkningsvärda funktioner som inbäddad Java-spel, nedladdningsbara spel, 3D förbättrad grafik, video återbetalningstid, video streaming, handsfree högtalartelefon etc. Med så mycket funktioner, bör Nokia 8800 vara ett förstahandsval för alla mobila entusiasten.

Om du vill veta mer om Nokia 8800 som finns med olika färger som Nokia 8800, Nokia 8800 Sirocco Silver med bästa mobiltelefon behandlar vänligen besök vår online mobiltelefon butik.

No comments:

Post a Comment