Wednesday 18 April 2012

Halloween Sexig kostym bör konstnärliga och

Halloween är kul tid, en tid att bära vad du vill. Halloween ger dig licens för att experimentera med kostymer, friheten att avslöja så mycket du vill, lämna alla hämningar bakom. Det är en dag att ta ut den verkliga personen bakom masker av civilisation som vi tvingas bära hela tiden.

Ta den "Plug och Socket kostym" för ett par. Mannen är i kontakten och kvinnan är uttaget. Du kan bära dem att visa vad en hög spänning par du är. Nästan alla Halloween parets costumesare begreppsmässigt unik. En "gaffel och sked Set" eller en "handbojor Set" visar hur nära ni två. Den Handcuff Set binder dig och din partner med en gigantisk handboja. Kvinnan har en handboja runt hennes hals och mannen har ett runt hans avfall. Det finns ingen chans att röra sig bort från varandra. Kostnad klokt dessa är ganska billiga. Du kommer att få alla dessa för runt $ 55.

Socket kostym från Plug och Socket Set är en svart tunika med en grå uttag som har lock öppningar på framsidan. Dessa är till för pluggar in. The Plug kostym har en öppen knapp för att göra det lättare att gå runt festa och dansa. Den har också en vit skum plugg och en vit skum ackord. Gaffel och sked som består av ett silvrigt gaffel kostym och en silverglänsande sked kostym. Det är upp till paret att avgöra vem som ska bära vilka.

Om du är en djurvän, kan du bära även "tvåsamhet Macho Lion kostym". Här människan är djurens konung och kvinnan är jägaren. Sedan jägaren, istället för att döda lejonet klappar det kärleksfullt, kan du förmedla ett bra budskap genom din kostym. Det kostade ungefär $ 55. Lejonet kostym har:

1. En huva med öron och fuskpäls, 2. En sammetslen skjorta med bifogade tassar, 3. Matchande byxor med tassar och tryck svans.

Matador och Toro Bull Dräkt-apparater är också mycket trevligt. The Matador dräkt har

1. Matador stil svart sammet hatt, 2. Röd sammetskavaj med ett guld trim och vit krage, 3. Vit skjorta, 4. Svarta bältet bälte, 5.Black Velvet pantalonger

Den andra partnern får en intressant roll att spela som tjuren. Denna kostym ingår:

1. En svart tecken huva med vidhängande horn, 2. Doft med faux ring och en elastisk ackord att hålla den på plats, 3. Svart sammetslen shirt med bifogade hovar, 4. Matchande byxor med hovar, 5. En plysch svans med en slinga för att binda ihop med byxa

Det finns Adam och takfot kostymer och lås och bom kostymer är mycket populär också. Adam och Eva Dräkter med köttfärgad hoppa kostym och löv i strategiska positioner ge ett starkt budskap. Cry Baby Kostymer med överdimensionerade garvade polyester kropp kostym, vit blöjor och vita haklappar med Cry Baby skrivet på dem ger en komisk sida av paret

Därför kan du bära alla typer av klänningar som du vill. 31 oktober är din dag. Det är dags att kasta alla hämning ut genom fönstret. Du klär som du grunder. Du kan vara president i USA för en natt om du så önskar. Det är dock en populär trend att bära avslöjande klänningar, mer avslöjande än en vågar bära under normala omständigheter.

Naturligtvis är inte alla Halloween sexiga kostymer avslöjande. Ta det Pirate jänta Elite Collection. Det kommer att se bra ut om ett samarbete med en Pirat kostym för sin man. Detta mitten längd klänning med off axel halsen är säker på att stjäla pirat hjärta och sina pengar. Behöver dock kärlekens gudinna kostym med bandeau grimma-top och kjol med pärlstav trim lite mod för att bära även på Halloween natten. Den här klänningen kommer med arm bitar och bitar kedja. Men om du kan bära bort det, kommer du att titta definitivt gudomliga i det. Oavsett om du ska njuta av män och tigger om kärlek är en annan sak.

Några av de populära sexiga kostymer i år är följande:

1) Cheerleader kostymer som kan ta din kille tillbaka till skolan dagar, 2) Dark Heart Queen, 3) Sexy prinsessan Leia, 4) Lady Zorro, 5) Sexy Safari Girl, 6) Prisoner of Love, 7) Purrfectly Pretty Kitty , 8) Och många fler

Tyvärr finns det få Halloween sexiga kostymer för män. Kostymer behöver inte vara vulgär för att bli sexig. Den konstnärliga värden ska aldrig offras. Anden i lampan Dräkter, kapten sex förpackningar etc är några av de sexiga kostymer för män.

Innan du köper en Halloween sexig kostym, se till att du kan bära bort det utan att bli vulgär. Om du kan, Happy Halloween.

No comments:

Post a Comment