Wednesday 11 April 2012

För HTC Shift Mobiltelefoner Review - laptop, telefon eller Entertainment System? Alla tre!

Vid första anblicken verkar denna telefon oklassificerbar och något skrämmande. Faktiskt, det här ser inget som en telefonen, dess storlek, dess stora skärm och tangentbord är att jämföra med miniatyr laptop. I själva verket är det här tillbehöret betraktas som en "sub-laptop med ett SIM-kort", eftersom den har många funktioner som den gemensamma bärbara datorn inte skulle vara utan.

Ingår i sin katalog av tillämpningar och teknik är en 7-tum pekskärm, vilket är bra för surfa på Internet, skanning via e-post eller allmänt bläddra igenom huvudmenyn. Som du kanske samlat, ja - Skift levereras med Wi-Fi, och skärmen används till dess potential med införandet av Quickplay, som skickligt spelar DVDs utan att behöva utlösa operativsystemet. Skift visar sig vara både underhållande och mångsidig, vilket är en nödvändighet i dagens marknad.

Mirakulösa slutar inte här

Inbyggd till HTC Shift 1 GHz-processor, 1GB RAM samt 30 GB hårddisk lagring utrymme. Det besitter GPRS, EDGE, Bluetooth, HSDPA (3.5G), Wi-Fi och en USB-anslutning som ett sätt anslutningsmöjligheter. Om allt detta jargong är oläslig till dig, inte fret, betyder det princip att denna maskin underbara. Naturligtvis har alla dessa har bäring på vikt och storlek Shift, väger en rimlig 800g. Portabilitet är ur bilden här, men du skulle inte köpa Shift i hopp om det är portabla som mest gadgets ändå.

Med så många funktioner redan är noterade, skulle du tänka på att övergången skulle ha svårt att ge batteritid som många skulle vilja. Sub-laptop är avancerat nog att driva den mest effektiva operativsystemet Windows, så detta måste få konsekvenser.

Är emellertid Shift laddad med en basversion av Windows Mobile, som kan nås genom ett knappklick och detta kraftigt fördelar batterilivslängden. E-postmeddelanden och sådana kan fortfarande användas som vanligt, och med SnapVUE, en annan positiv aspekt, så mycket mer kan nås. SnapVUE är en programvara uppfann att kunna träda på e-post SMS, rapporter nyheter och väder. Med en sådan metoder batteri sparande har Shift tillräckligt med energi att bevara sig själv i två dagar.

Shift är redan gör sig ett namn på marknaden som är effektiva, bekväma och är rankad bland de bästa laptop-mobiler runt. £ 800 förstör din plånbok utan tvekan varför det rekommenderas att om du gör köper Skift, använda den till sin potential att är vad det där för.

Rating: 4,5 / 5 - För en laptop-mobila sådana förmåga, gör misslyckas det inte att imponera med dess kopiösa funktioner och förmågor. Denna maskin är för dem som särskilt behöver gå arbeta "on-the-go" och de som vill bli underhållen och sub-laptop är anpassade för alla dessa behov.

Ett delprojekt-laptop som att HTC Shift har många online billig mobiltelefon kontrakt som erbjuder bra rabatter. Intag dessa typer av erbjudanden är en bra idé att spara pengar, åtminstone bättre än köpa det off på höga gatorna.

No comments:

Post a Comment