Saturday 21 April 2012

New York Fashion Week - storm i The Big Apple

För många människor är inblandade i mode, kanske du undrar exakt vad som är New York Fashion Week? Som det är nu är New York Fashion Week i veckan lång tillfälle som inleddes den 7 juni i år 1993 och stöds nu av Olympus. Modeveckan är ofta känt som Olympus Fashion Week på grund av att dess nuvarande sponsor är Olympus, men under de senaste åren passerat sitt var också känd som Mercedes Benz Fashion Week eftersom de var de sponsorer på den tiden.

Platsen för detta tillfälle sker i Bryant del i New York City (beläget i hörnet av forty-andra och sjätte gatan). Vilken är åtta hektar i storlek ändras till en enorm arena mode samlat i stora tält.

Varje enskild gigantiska tält har luftkonditionering och är uppdelad i flera områden. Varje enskild plats är uppdelad i ungefär tolv tusen kvadratmeter och har en integrerad bana, medföljande gäst sittplatser, belysning ljud, liksom område för back stage verksamhet.

Platserna används av formgivare att presentera sina pågående design och arbete, de ordnar och lämnar de området i enlighet med sina egna personliga smak. Tältet väggarna är utrustade med små bås, där produkter avsedda för marknadsföring är att ges bort eller säljas. New York Fashion Week händer två gånger per år.

Design för den kommande höstsäsongen är med på den modeveckan visa som inträffar närmast föregående februari. Design för den annalkande våren finns med i September modevisning.

Så ditt funderat på att gå till Fashion Week?

Den typiska ska gå på Fashion Week är kändisar, journalister, inköpare mode och sociala typer. Eftersom denna händelse är endast för inbjudna, måste journalister som vill gå söka ackreditering innan evenemanget. Du kommer troligtvis se några kändisar på varje show.

Det är klart, kommer du troligen märker mode modeller förutom många kända designers. Om du råkar arbeta dig till en inbjudan till evenemanget, nyfiket det inte finns formell typ av dresscode att följa. Majoriteten av individer anta något går regeln.

Även komfort spelar en roll, det primära målet att klä upp för Fashion Week är att skapa en unik garderob som kommer att ge uttryck för din egen känsla för mode. Om din en person som har en passion för design mode, sedan en resa till modeveckan är händelsen för dig.

Förutom att få möjlighet att bevittna alla uppdaterade mönster innan då dyker upp i butiker, har du en otrolig mängd roliga också. Så även om det kan tyckas vara näst intill omöjligt att få en inbjudan till modeveckan, aldrig säga aldrig - om inte annat, åtminstone kan du läsa om spännande händelser på utställningen i den senaste modetrend tidningen.

Lyssna på korbin newlyn som han delar hans insikter som expert författare och en ivrig skribent inom mode. Om du vill veta mer gå till Boots Mode råd och på Fashion Photography tips.

No comments:

Post a Comment