Friday 27 April 2012

Bästa Mjäll Schampo

Ett tillstånd där vita flingor bildas på huvudet hårbotten kallas mjäll. Det är i allmänhet förknippas med en kliande hud. En svamp som kallas Malassezia är ansvarig för orsakar mjäll. Den okontrollerade tillväxten av svampen ger inflammation i huden och produktionen av döda hudceller. Orsakerna bakom ökningen av denna svamp kan vara immuna dämpning hormonell obalans, stress, överdrivna oljeproduktion till och med sällan schamponering. Villkoret för torr hårbotten och mjäll går hand i hand. De produkter som nämns nedan skulle ta hand om alla problem i samband med mjäll.

Bästa Mjäll Schampo; de namn som anges nedan är bäst mjäll shampoo för kvinnor och män som finns på marknaden.

Denorex Mjäll Schampo: Den Denorex Dandruff Schampo bidra till att minska problem som klåda, flingor, rodnad, irritation i hårbotten som är relaterade till mjäll. Schampot tar också hand om andra problem som psoriasis och seborroiskt eksem. Produkten är prissatt på $ 8.12.

Selsun Blå Daily Dandruff Schampo: Den Selsun Blå Daily Dandruff schampo hjälper att hantera problem som flagor, skalning samt klåda i hårbotten. Experter rekommenderar användning av detta schampo gånger i veckan. Bortsett från mjäll, är schampo också hjälp att bli av seborroiskt eksem, detta schampo produkten är prissatt till $ 8,85. Läs mer på seborroiskt eksem.

Bästa naturliga Mjäll Schampo, naturlig innebär att behandla mjäll inte har någon form av biverkningar. De följande två mjäll behandlingar hjälper att bli av med problemet effektivt.

Äppelcidervinäger: Användningen av ättika för mjäll, är välkänd. Förfarandet tillämpning av äpple schampo äppelcidervinäger är lätt att följa. Det anses som ett av de bästa mjäll schampo som används för behandling. Man bör blanda ¼ dl vatten med samma mängd äppelcidervinäger. Blandningen ska appliceras över hårbotten genom besprutning från en flaska. Försiktighet bör vidtas för att se att blandningen inte kommer i kontakt med ögon eller öron. När äppelcidervinäger blandning tillämpas bör en handduk viras runt huvudet. Efter 15 minuter, ta bort handduken för att tvätta håret.

Tea Tree Oil: Tea tree olja är känd för sina anti-svamp egenskaper och är en av de bästa mjäll botemedel. Denna olja erhålls från bladen på ett träd som är känd under olika namn såsom smala blad Ti-träd med smala blad Paperbark, Snö-in-sommaren och Smala blad Tea-tree. Schampo som framställts av denna olja används för att bli av med mjäll. I en undersökning som gjorts på 126 personer om effekterna av tea tree olja i mjäll sänkning gav positiva resultat. Läs mer på naturliga mjäll åtgärder.

Ekologiskt Dandruff Shampoo; Följande organiska mjällschampon skulle hjälpa att bli av med detta problem.

Matrix Biolage mjällschampo: Den pyritionzink förekommer i denna produkt hjälper till att minska effekten av mjäll. Det är inte enbart hjälper till att minska mjäll, utan också skyddar hårbotten, på grund av en rik biologisk kudde komplex. Håret blir glansigt, mjukt och utvilad. Produkten är prissatt till $ 12.

Hobe Labs Energizer Behandling Shampoo: Igensättning av hårsäckarna är en av de stora problemen att orsaka mjäll. Ansamling av talg i hårbotten täpper till hårsäckarna. Detta problem medför ytterligare håravfall, skallighet, gallring av hår, etc. Hobe Labs Energizer Treatment Shampoo innehåller jojobaolja som huvudbeståndsdel, det rensar hårbotten som en följd av emulsification och avlägsnande av talg. Ingredienserna i denna produkt innehåller natriumlaurilsulfat, Bio-Ferm växtbaserade komplex, avjoniserat vatten, Cocamide DEA, cocobetaine, glycerin, propylenglykol, DL-Panthenol (vitamin B-5), veteprotein, Allantoin, jojobaolja, metylparaben Vegetabiliska Färg, propylparaben, Fyra Blommor doft. Försäljningspriset för denna produkt är $ 7,84.

Bästa Mjäll Schampo för män, The Gillette Män Anti-Dandruff Hair Shampoo är en av de bästa mjällschampo för män. The ZPT tekniken är speciella med denna produkt. The Pyritione zink förekommer i produkten hjälper till att hålla flingor borta och minskar klåda och irritation. Härigenom undviks även återkommande flingor, irritation och klåda. Schampot bör användas två gånger i veckan. Produkten kostar $ 6,35.

The antidandruff schampon bidra till att lösa hårbotten problem. The schampo för att hantera mjäll bör väljas med omsorg. De bör inte orsaka någon form av biverkningar. The bästa mjäll schampo som nämns i artikeln skulle alltså vara till nytta.

No comments:

Post a Comment