Thursday 5 April 2012

Canon Powershot D10 12,1 MP vattentät digitalkamera Review

Canon PowerShot D10 12,1 MP vattentät digitalkamera är definitivt en respektabel kamera för dig som skulle vilja ta foton i våt situationer huruvida domstolen omfattas vatten medan i regn eller kanske när forsränning nedför floden. Detta är ett bra, enkelt produkt som är effektiv på att fånga fantastiska bilder oavsett var det är utnyttjad. Det är kunna tillhandahålla pulserande samt briljant shots just där den allmänhet tufft att erhålla ett liksom id därför en kontinuerligt pålitlig produkt. Den särskilda alternativ som kommer med detta digitalkamera uppträda tillsammans att få bästa möjliga utfall som är tillfredsställande samt oväntade att upptäcka att de härstammade från en produkt som rimligen är prissatta också.

Byggandet för digitalkamera är faktiskt ganska robust grund av att den kan användas under vatten också. Av denna anledning är det faktiskt tillräckligt robust att möta oförutsedda chocker. Förutom utnyttja det som ett möjligt under vatten kamera, kan det också vara anställd som möjliga dagliga anordning för fotografering informella bilder avseende allt typen av scenario eftersom det erbjuder ett antal inställningar såsom porträtt, barn liksom djur, solnedgång, stranden, panorama osv. som är idealiska för varje slag av området och inställning. Den automatiska funktionen av denna kamera för evigt där i händelse konsumenten är osäker i fråga om att de kontroller som måste ändras för att ta bästa fotot, som passar att skapa positiv resultat nästan överallt. Omedelbart efter utnyttjar anordning för ta bilder nedanför vattnet det kommer omedelbart ta foton ovanför den igen utan svårighet eftersom det är vattentät och därför vattnet kommer inte röra upp kameran lätt.

Fördelar:

1. Det faktiska konstruktion för denna kamera är säkerligen liten liksom lätta, rendering det bekvämt att bära under utanför dörrar händelser, eftersom det är främsta orsaken till köpa kameran för stora flertalet konsumenter. , 2. Funktion produkten är säkerligen snabb eftersom eftersläpning perioderna extremt låga så denna funktion kommer vara användbart vid fånga åtgärd foton. , 3. Bilden stabilisering funktioner väldigt fint och detta gör att videoklippet att skapa högsta utskriftskvalitet. , 4. Den automatiska fokus på den digitala kameran är ganska idealisk för praktiskt taget alla som skulle använda den plus att produkten är enkel att arbeta så att den är lämplig även för barn att använda den. , 5. Med självutlösaren inslag i kameran är verkligen underbar, eftersom det kan ta ytterligare några bilder när den identifierar nya ansikten i fokus.

Nackdelar:

1. Det är ibland krångligt att kunna växla fram och tillbaka mellan bild och film inställningar på digitalkameran eftersom det kräver massor av feedback från operatören och kunde har verkligen varit bättre om det kanske används bara en enda knapp som liknar nästan alla andra digitala kameror. , 2. The komponenter vid tillverkning av den faktiska fysiska strukturen för enheten lämnar en hel del fingeravtryck och dessutom kräver därför en hel del skötsel. , 3. Det finns inte någon standard zoomobjektiv toppen för kameran och att tenderar att göra det objekt som är mottagliga för missöden samt luftburen smuts och damm bygga upp täcker objektivet. , 4. Videon tas klippen oftast i en. Mov format via standard och dessutom är detta inte önskvärt för Windows ägarna även om programvaran kommer att fungera för Macintosh-datorn.

Sammantaget skulle jag säga att Canon Powershot D10 12,1 MP vattentät digitalkamera är verkligen en pålitlig kamera de av er som vill ha en digital kamera avsedd för out-of-dörrar funktioner som definitivt är stark liksom robust.

No comments:

Post a Comment