Saturday 21 April 2012

Nokia X6 och Sony Ericsson W995 - telefoner med en hel del innovation

Det råder ingen tvekan i det faktum att marknaden för mobiltelefoner i dag är full av ett stort antal mobiltelefoner med innovativa funktioner. Innovationen i form av avancerade funktioner är riktigt bra nog för att locka användare. En mycket märken har lanserat ett stort antal mobiltelefoner med massor av avancerade funktioner. Namnen på Nokia och Sony Ericsson, är välkända för alla. Deras telefoner med fantastiska egenskaper är populära över hela världen.

Nokia X3 och Sony Ericsson W995 är instanser av telefoner av dessa märken som har vunnit hjärtan användare. Naturligtvis finns det ett antal skillnader mellan dessa två enheter. Men, ändå har de alla funktioner som önskas av den enskilde. Användare kan välja någon av dem som uppfyller deras krav.

X3 stödjer 2G-nät, medan stöder W995 både 2G-och 3G-nät, men fortfarande X3 har full kapacitet att konkurrera med andra high-end-enhet. X3 vikter 103 gram och mäter 96 x 49,3 x 14,1 mm i dimension. Å andra sidan är W995 10 gram tyngre än det nämnda Nokia-telefonen. Den har 113 gram i vikt och dimensioner 97 x 49 x 15 mm

I senare tid har kamerans funktioner tänkt att vara nödvändiga i multimedia mobiltelefoner. Dessa två mobiltelefoner har också high-end-kameror, dock med vissa skillnader. Nokia X6 har 3,2 MP kamera med upplösning på 2048 x 1536 pixlar. Å andra sidan har Sony Ericsson W995 8,1 MP kamera, vilket gör det möjligt att fånga bilder med upplösningen på 3264 x 2448 pixlar. De ytterligare kamerafunktioner av X6 omfattar ökad fast fokus och LED-blixt. Å andra sidan har kameran i W995 funktioner som autofokus, LED-blixt, geo-taggning, ansiktsavkänning och bildstabilisering.

Internet har blivit en viktig källa för att utvinna all typ av information är och det är därför det är också den del av mobiltelefoner i dag. Både telefoner är GPRS. Man kan surfa på webbplatser för WAP och HTML-webbläsare som stöds av dessa enheter. Dessutom har W995 RSS-läsare för att läsa RSS-flöden på World Wide Web, och YouTube-program för att visa grafik på YouTube.

Dessa dagar, kan många människor ses njuter av musik eller video på resande fot, i sina telefoner. Underhållning funktioner av de enheter som lockar ett brett spektrum av publik. Underhållning dragen av X6 ingår en mediespelare som stöder de filformat som MP3, MP4, eAAC +, WMA, Stereo FM-radio med RDS och intressanta spel. W995 är en gadget Sony Ericsson Walkman-serien och den har en lysande Walkman-spelaren för att öka glädjen av användarna. Utöver har den en mediaspelare med stöd av format som. MP3/AAC/MP4, stereo FM-radio med RDS och spännande rörelse-baserade spel.

Både Nokia X6 liksom Sony Ericsson W995 bestå av en hel del innovation och de har allt som tilltalar användarna. Båda är rätt val för dem som funderar att köpa en ny telefon.

No comments:

Post a Comment