Friday 20 April 2012

Nokia N97 och Samsung i7500: Verkligen bra Contenders

I senare tid finns det ett antal märken tillgängliga som har skapat en hel del vurm bland de många användare. Nokia och Samsung är två ledande märken som kan tas som exempel. Dessa två märken har lanserat ett stort antal mobiltelefoner med avancerade funktioner. De flesta funktioner som önskas av användarna av idag finns i mobiltelefoner av dessa två märken.

Jämförelse av telefoner av dessa två varumärken har varit en mycket intressant uppgift från en lång tid. Handenheter av dessa märken är utan tvekan den goda konkurrenter till varandra. Jämförelsen mellan Nokia N97 och Sasmung i7500 kan tas som exempel i detta avseende.

N97 är en av de mest populära produkter inthe senaste tiden. Å andra sidan är i7500 ger även det en bra konkurrens i termer av funktioner. Dessa två telefoner innehåller en massor av likheter och några skillnader. Både prylar har 5 MP kamera som gör det möjligt att fånga bilder på upplösning på 2592 x 1944 pixlar. N97 har extra kamera funktioner som Carl Zeiss-optik, autofokus, LED-blixt, video ljus och geo-taggning. Å andra sidan i7500 inte har autofokus och videofunktioner ljus. Geotaggning och LED-blixt är befintliga i denna Samsung telefonen också.

Om lagringsutrymmet på enheterna, har N97 den jättelika internt minne på 32 GB. Det interna minnet i i7500 är också bra vilket är 8 GB. Isär, både mobiltelefoner har microSD-kortplatsen där man kan lägga till mer minne upp till 16 GB.

Batteriet backup av dessa enheter är mycket nära varandra. Nokia N97 har standarden Li-Ion 1500 mAh batteri, vilket ger taltid upp till 9 timmar och 30 minuter i 2G-läge och 6 timmar i 3G-läge. Å andra sidan är passningstid levereras av batteriet 432 timmar i 2G-läge och 408 timmar i 3G-läge. Dessutom stöder den tiden musiken spelar upp till 40 timmar. Om reservström av Samsung i7500, levererar sin standard Li-Ion 1500 mAh batteri i 2G taltid på 9 timmar och 20 minuter, 2G passningstid på 450 timmar, 3G taltid på 6 timmar 10 minuter och 3G passningstid på 340 timmar .

WAP och HTML webbläsare som stöds av N97 låter användaren surfa på webbplatser på ett smart sätt. Bortsett från det, har den här telefonen också RSS-läsaren funktionen, som tillåter användare att läsa RSS-flöden på World Wide Web. Internet funktioner i i7500 inkludera HTML webbläsare som stöds, google-sökning, Gmail, YouTube och Google Talk.

Bortsett från alla, både mobiltelefoner har de meddelandefunktioner som du vill skicka text och bilder till nära och kära. Meddelandefunktioner N97 inkluderar SMS, MMS, e-post, push e-post och IM. Alla dessa meddelandefunktioner finns också i i7500, utom Push Email.

Det råder ingen tvekan i det faktum att både Nokia N97 och Samsung i7500 har de egenskaper som är tillräckligt bra för att uppfylla behoven hos dagens användare. Användare kan välja någon av dem som uppfyller deras krav. Fler och fler sådana utmärkta telefoner som lanseras av Nokia och Samsung. Man kan hoppas att vi ska hitta några fler sådana trevliga telefoner med fler och mer innovativa funktioner i den kommande tiden.

No comments:

Post a Comment