Sunday 29 April 2012

Hitta den perfekta Carpet Cleaner för dina behov

Ångtvätt kommer i många former och storlekar. För att välja rätt maskin för dina mattvätt program måste du förstå de olika typerna, funktioner och teknik som finns på marknaden idag. Endast då kommer du att kunna välja lämplig matta rengöringsutrustning för dig.

Typer av rengöringsmaskiner

Det finns olika typer av utrustning med olika funktioner och kapacitet. Beroende på dina krav, måste du välja vilken typ av maskin som kommer att fullgöra dina specifika mattvätt uppgifter. Kravet skulle kunna vara för bostäder, kommersiella eller industriella ändamål.

Här är några exempel på olika typer av matta rengöringsmedel:

Ånga eller uppvärmd Cleaners Carpet

Dessa rengöringsmedel är hårda mot fläckar som fett, olja, gummi, te / kaffe spill, och liknande. De kan köpas med olika tryck för att passa hem, kommersiella och industriella behov. Uppvärmd matta städare använda höga ånga temperaturer upp till 210 ° F för att lösa upp envisa avlagringar i mattan fibrer. Eftersom rengöringseffekt ökar med temperaturen, dessa maskiner är mer kraftfull än icke-uppvärmd enheter.

Kallbassäng Ångtvätt

Denna typ av utrustning erbjuder ofta liknande trycknivåer, luftflöde och vatten hiss som uppvärmd matta städare, utan ytterligare städning makt värme. Dessa maskiner är idealiska för användare som inte kräver ytterligare rengöring makt som följer av värme. Torktider kan också ökas genom användning av kallt vatten. Men den bästa icke-uppvärmd matta städare möjligt för användare att lägga till vatten vid temperaturer upp till 210 ° C.

Industriell Mattrengöringsutrustning

Dessa är mer kraftfull och ger 5 gånger mer tryck än vanliga matta städmaskiner. Industriell mattvätt utrustning erbjuder uppvärmd rengöring med temperaturer upp till 210 ° C och trycket nivåer så högt som 500 bar. Ett högre tryck betyder inte att maskinen inte kommer värme snabbt eller kommer att ha en längre torktiden. Allt annat förblir desamma, förutom strömbrytaren är kraftigt förhöjd.

Viktiga tekniker

När du väljer typ av maskin som är rätt för dig, är det viktigt att leta efter viktig teknik. En av de senaste trenderna bland topp leverantörer är lågt flöde, låg fukt-teknik. Låga flöden mattan städare injicera mindre vatten i mattor än konventionella matta shampooers, medan du använder värme och kraftfulla extraktion att rengöra effektivt. Dessa Ångtvätt lämna mattor torrare, så att de kan torka i så lite som 2 timmar. Jämför detta med 24 timmars torkning period som krävs med konventionell matta städutrustning. Dessutom torra mattor minska risken för mögel eller bakterietillväxt.

För att öka kraften i mattan städare, många topp leverantörer tyder på att användning av gröna kemikalier. Helt enkelt pre-spray mattan med en grön rengöringslösning före rengöring för att uppnå bästa resultat.

För att rengöra dina mattor ordentligt gång på gång, välja rätt typ av maskin för dig och tänka bara hög kvalitet städare matta från toppen leverantörer.

No comments:

Post a Comment