Friday 6 April 2012

Designer Handbag: ett vapen för kvinnors Rivary

Fler och fler kvinnor börjar ansluta sig till majoriteten att jaga efter en designer handväskan. De flesta kvinnor drömmer om att äga en designer handväskan, vilket kommer att göra dem mer säkra när de handlar. Vissa märken av designer handväskan bli som en dröm för de flesta kvinnor, som Louis Vitton, Chanel, Gucci och så vidare. Även om priserna på dem är opraktisk för en del kvinnor, skulle de spara hellre pengar i flera månader för att köpa en av deras drömska designer handväskan. Varför? Vet du varför kvinnor är så galen av designer handväskan?

De anser att det som ett tecken på mode och känsla för sina betyg. De tror att de kommer att behandlas som upp-gradera människor om de tar med en designer handväskan. Vanligtvis är det mycket vanligt att en uppgradering kvinna att ta med en giltig designer handväskan att uttrycka sin eleganta status. Medan en kvinna med mindre pengar, är det verkligen en avlägsen lyx. Men för att tillgodose deras fåfänga, de kan göra allt de kunde bara få en drömmande designer handväskan.

Är en handväska verkligen förtjänar så mycket uppmärksamhet? Alla kvinnor som är galna av designer handväskan är riktigt arg på en väska att innehålla deras makeup och andra nödvändigheter? Faktum är att kvinnor som vill köpa en designer handväskan är inte köper det som en behållare, ibland skulle de helst inte sätta in något i deras dyrbara handväskan. Så vad är de som syftar till att genom att köpa en designer handväskan? Egentligen är de inrikta sig på andra kvinnors ögon med beundran, avundsjuka, och hjälplöshet. Dessa är vad kvinnor vill ha en designer handväskan.

Rivaliteten mellan kvinnor kan ses som en hård krig, ett krig för att vara i fokus. Och producenterna av designer handväskan är munitioner för detta krig, som är stora på att producera ammunition för striderna kvinnor. Ok, kommer kvinnorna i denna kamp använda vapen för dyra designer handväskan för att bekämpa ner på andra sidan. The rivary bland kvinnor behöver inte spendera mycket pengar, men munitioner erbjuda vapen med syfte att slita av enorm vinst från detta krig. Det enda de kan göra är att producera vapen som en lyx att locka striderna kvinnor och höja priset till en viss grad av att de flesta kvinnor galna. Så att äga en designer handväskan är ett privilegium för liten del av kvinnor. Och de kan ta användning av detta vapen som vinnare i detta krig.

Men snälla tänka tillbaka och man kan fråga: Vad gör vinnaren får från detta krig? Vad är hennes bytet? Är designer handväskan på bekostnad av en enorm summa pengar? Du vet, någon handväska kan användas för att innehålla dina behov, finns det ingen anledning att köpa en sådan dyr designer handväskan för denna användning. Det enda vinnaren får är övergående tillfredsställelse av din fåfänga. För att vara ärlig, är den enda vinnaren i detta krig munitioned, sällskap av designer handväskan.

No comments:

Post a Comment