Monday 16 April 2012

Ticket Köp-och säljguide

I den här gratis guide kommer du att lära dig mycket om att köpa och sälja biljetter. Det är mycket lätt att läsa och förstå. Denna guide är perfekt för fläktar, biljettförsäljare, och personer som är intresserade av att bli biljettförsäljare! Fans kommer att lära sig hur man får bra biljetter utan att betala en premie. Biljettförsäljare kommer lära dig att få bra biljetter och hur man kan maximera sina vinster. Och folk är intresserade av att bli biljett mäklare kommer att lära sig ordentligt att köpa och sälja biljetter. Njut!

Köpa biljetter

Kapitel 1: Hur man förbereder en biljett försäljning

Fläktar och mäklare biljett båda vill få bra platser när de söker efter biljetter till ett evenemang. Men för att göra detta måste du vara väl förberedd innan biljettförsäljningen börjar. I detta avsnitt kommer vi att diskutera hur man förbereder för en biljett försäljning. Om du är väl förberedd för en biljett försäljning, kommer du troligen få bättre biljetter än om du inte är. Jag förbereder alltid före varje biljett salu Jag vill köpa biljetter till. I maj 2007 var jag väl förberedd för förköpet av KROQ konserten. Mina förberedelser lönat sig big time. Jag fick 1 biljett i främre mittdelen i 1: a raden. Det kostade mig $ 90 och jag sålde den på eBay för $ 600. Så, visar detta att preparatet inte lönar sig.

Nedan finns 5 viktiga saker du bör göra innan en biljett försäljning för att ordentligt förbereda för det:

1. Vara på en dator 10 till 15 minuter innan biljettförsäljning. Fyll händelsen sidan. Nu, logga in på ditt konto Ticketmaster för att slippa göra det samtidigt köper biljetter.

2. Öppna 2 olika webbläsare, som Internet Explorer och Mozilla Firefox. Detta är den perfekta kombinationen eftersom du kan använda båda webbläsarna samtidigt för att söka efter biljetter utan problem. Se till att bara söka efter en händelse i taget i varje webbläsare. Om du söker efter mer än en händelse på samma gång i samma webbläsare, det kommer att röra upp dina sökningar. Men, kan du söka efter en händelse i en webbläsare och en händelse i en annan webbläsare på samma gång utan problem.

3. Om biljetten försäljningen är en presale, se till att du har presale lösenord. Markera presale lösenord med musen på ikonen och tryck Ctrl + C för att kopiera presale lösenord. Sedan, när förköpet startar klickar du i presale lösenord och tryck Ctrl + V för att klistra in den i rutan.

4. Starta uppfriskande händelse sida 1 minut innan försäljningen tiden. Uppdatera genom att trycka på F5 en gång var 5 sekunder tills du kan söka efter biljetter.

5. Uppdatera inte för många gånger på en Ticketmaster sida. Om du uppdaterar för många gånger, kommer din IP-adress att spärras från att gå till Ticketmaster i 24 timmar. Det enda sättet runt detta block är att använda en proxy. Nedan är en bra proxy lista webbplats: tools.rosinstrument / proxy /

Kapitel 2: Presales och offentlig auktion

Presales - en presale för en händelse inträffar före offentlig auktion. Presales är bra eftersom det är mindre människor som försöker att söka efter biljetter på grund av de lösenord som krävs för att delta. Så kommer du få en bättre chans att få bra platser än under offentlig auktion. Detta är inte alltid sant för alla evenemang. Det dåliga presales är att det är mycket mindre biljetter att säljas under förköpet och du behöver ett lösenord för att delta. Generellt, ca 10% av de platser är tillgängliga under presales. Så har du inte tillgång till alla lediga platser för evenemanget och du behöver ett lösenord för att delta. Presale lösenord är vanligtvis säljs för $ 2 till $ 10 på eBay och på hemsida, men de som finns på vår hemsida är GRATIS! Och kanske du inte ens få biljetter grund av den begränsade tillgången på platser.

Offentlig försäljning - En offentlig auktion för en händelse är när alla kan köpa biljetter utan lösenord. Offentlig försäljning är bra eftersom majoriteten av platserna för evenemanget är tillgängliga och eftersom du inte behöver ett lösenord. Så får du tillgång till de flesta av platserna för evenemanget utan att behöva ett lösenord. Det dåliga offentliga auktioner är att alla kan delta i dem. Så kommer det att finnas en stor efterfrågan på platser. Jag föreslår att du prova att söka efter biljetter under presale, och om du inte får biljetter eller vill försöka igen, prova offentlig auktion också.

Kapitel 3: Var köpa biljetter

Ticketmaster - Ticketmaster är det första stället du bör försöka köpa biljetter från. Om du söker efter biljetter via Ticketmaster, kan du få bra biljetter till nominellt värde, utan att betala en premie. Prova att söka efter biljetter under presales och offentliga auktioner för att se vad du kan få. Om det står att det inte finns några kvar platser, oroa dig inte. Ticketmaster släpper aldrig alla av en händelse är platser på en gång. Så håll för att söka efter biljetter till cirka 5 till 20 minuter. Du kan fortfarande få bra och ännu bättre efter offentlig auktion. Så, om du inte kunde få några platser i början, försök igen om några minuter eller några timmar.

eBay - Du bör först försöka köpa biljetter från Ticketmaster innan du betalar en premie för biljetter på eBay. eBay är en webbplats som har tusentals olika biljett auktioner för nästan alla evenemang. Om du inte kunde få några biljetter via Ticketmaster, är detta det bästa stället att gå. Men måste man inse att biljettförsäljare inte kommer att betala för att lista sina biljetter och inte göra några pengar. Så kommer de flesta biljett auktioner på eBay slut på mer än biljetterna faktiska kostnad. Dessutom, eftersom det finns så många biljetter auktioner, säljare brukar börja budgivningen låg på grund av konkurrensen. Det innebär att du kanske kan få bra biljetter till omkring nominellt värde om konkurrensen blir tight och säljare börjar släppa sina priser. Detta sker oftast i mindre lönsamma händelser och evenemang som är några veckor bort. Så, om du väntar tills några veckor före evenemanget, kan du få bra biljetter runt eller under det nominella värdet! Nästan alla säljare accepterar Paypal, vilket är en mycket säker betalningsmetod för både köpare och säljare. Så om du har problem med en beställning, kan du göra en tvist genom Paypal. Se också till att kontrollera köparen feedback av biljettförsäljare du vill köpa från innan du köper från dem.

Stubhub - Stubhub är en webbplats där biljettförsäljare lista sina biljetter till salu och då köpare söka efter dem och sedan köpa dem. Stubhub är också ett bra ställe att kolla in om du inte kunde få några biljetter via Ticketmaster. Till skillnad från eBay, har Stubhub ett avgiftsfritt telefonnummer för försäljning och support, och biljetter säljs till fast pris utan auktion. Stubhub är mycket säker för köpare eftersom de skyddas av en mycket god garanti. Säljare lista biljetter för mindre än nominella värdet mycket oftare och ofta snabbare än på eBay. Så, om du inte kan hitta billiga nog biljetter på eBay kan du titta på Stubhub.

Craigslist - Craigslist är en webbplats där folk inlägget radannonser lokalt. Människor som efter biljetter till salu på Craigslist vanligtvis kommer att sälja för under det nominella värdet, särskilt om händelsen är mindre än en vecka bort. Så kan du köpa biljetter till sätt billigare än andra ställen. Men är Craigslist inte en mycket säker plats för att köpa biljetter från. Det bör endast användas om du behöver biljetter till ett evenemang som är mindre än en vecka bort. Så, låt oss se över detta kapitel. Försök först att köpa biljetter från Ticketmaster. Om du inte kunde få några biljetter, kolla på eBay och Stubhub. Om de är för dyra vänta några dagar eller veckor. Och slutligen, använd endast Craigslist som en sista utväg.

Biljettförsäljning

Kapitel 1: Bestämma lönsamhet

Du har precis köpt ett par fantastiska biljetter, enligt din uppfattning, genom Ticketmaster. Du är positivt att ni kommer att tjäna mycket pengar på biljetter. Konstnären är populärt, sittplatserna är i rad 10, vad mer behöver du göra en vinst? Tja, är den viktigaste delen av biljettförsäljning göra en vinst. Och du kommer inte att göra en vinst om du köper biljetter till en olönsam händelse. Du måste överväga en massa olika saker för att avgöra om en händelse är lönsam. Du bör tänka på: Vid plats, ort, händelse datum, artist popularitet, och mycket mer. De flesta nya biljettförsäljare förlora en massa pengar genom att göra detta misstag. Ett bra sätt att se om dina biljetter kommer att göra dig en vinst är att söka efter händelsen på eBay och sedan jämföra auktionerna börjar priset till biljetterna faktiska kostnad. Om du fortfarande är osäker om lönsamheten för ett evenemang du köpt biljetter till, starta en 1 auktionsdagen eBay samma dag du köper biljetterna. Om din auktion inte går som planerat och du vet att du kommer att förlora pengar, avbryta auktionen. Eftersom du beställt biljetter inom 24 timmar, annullera du dem.

För att avbryta biljetter:

Först går Ticketmaster och klicka på Hjälp.

Klicka därefter på Kontakta oss under Kundtjänst avsnitt.

Hitta din lokala Ticketmaster telefonnummer och kallar det.

Tryck 1 för engelska, sedan på 2 för befintliga order. Sedan trycker du på stjärntecken och tryck sedan på 2 igen.

När någon blir på linjen, fråga om de är kundtjänst, om de inte begär att överföras till dem.

När någon blir på linjen igen, säger en företrädare en påhittad historia som förklarar varför du behöver dina biljetter som skall annulleras. Till exempel kan du säga att du köpt biljett till fel plats och du insåg detta igår kväll när du kollat ​​din e-post, men det var för sent att ringa dem. Fråga dem snällt om de kan göra något för att hjälpa dig lösa problemet. De kommer nästan alltid att ge dig en återbetalning om du ger dem en bra anledning.

Event experter är en mycket bra hemsida som hjälper dig att minska dina förluster och öka dina vinster genom att råda dig av lönsamheten för händelserna. Erfarna biljett mäklare post förutsägelser för många evenemang som pågår försäljning varje dag. Förutsägelser brukar säga till dig om händelsen är lönsamma och vilken sektion för att köpa biljetter från. Event Experter har 1 månad prövningar av deras hemsida medlemskap noterat på eBay för ca $ 7 för den första månaden. Prova på!

Kapitel 2: När ska sälja biljetter

Du precis avslutat beställa ett par biljetter som du vill sälja. Nu måste du bestämma när du ska sälja dina biljetter. Timing är en mycket viktig faktor som bidrar till att avgöra din vinst. Du vill inte vänta för länge med att sälja dina biljetter. Priserna går ner och folk tappar intresset efter några veckor av offentlig auktion. Så säljer tidigt är mycket viktigt om du vill ha bra resultat.

Om du är säker på att du kommer att göra en vinst och att dina biljetter är bra, kan du starta en 5 till 7-dagars eBay-auktion för biljetterna samma dag. Detta kommer att ge mer köpare att lämna anbud, så det blir fler bud. Eller så kan du också starta en 1 dag auktion så köparna oftast bud tidigt och ställer höga högsta bud. På så sätt kan dina vinster vara lite högre på grund av trycket på köpare att lämna anbud tidig och hög.

Om du är osäker på om din biljett kommer att göra en vinst, första titt på övriga auktioner på biljetter till samma evenemang. Om de flesta av de auktioner som är på väg att avsluta kommer att göra en vinst, kan du förutsäga att dina biljetter kommer också. Men bara för att vara säker, börja en 1 dag auktion för biljetterna samma dag. Detta kommer att sätta press på köpare att lämna anbud tidigt, så att du vet innan auktionen slut om du kommer att tjäna pengar. Om anbuden inte ha ökat tillräckligt för att göra en vinst, annullera din auktion och försöka annullera biljetterna genom att göra stegen ovan.

Kapitel 3: Om att sälja biljetter

eBay

Fördelar, Det är den största punkten återförsäljning för biljetter, så det blir en hel del potentiella köpare. Det är det snabbaste sättet att sälja biljetter och avveckla ditt lager Du behöver bara ett Paypal-konto för att sälja biljetter

Nackdelar; Eftersom listor är auktion stil, måste du relist dina biljetter om de inte säljer. Konkurrenskraftiga säljare kan orsaka lägre vinster. Icke-betalande budgivare Bedrägligt återkrav

Stubhub

Fördelar, det är gratis att lista dina biljetter Frakt är mycket lätt för säljarna Inte auktion stil listor som eBay, så dina biljetter kan listas till veckan av showen

Nackdelar, Huge avgifter (15%)

TicketNetwork

Fördelar, lägre avgifter än eBay och Stubhub Biljetter sälja till högre priser TicketNetwork har mjukvara för att helt hantera din biljett inventera TicketBoard tillåter dig att få biljetter till grossistpriser från andra mäklare

Nackdelar; Du måste vara tillgänglig under kontorstid så att andra mäklare kan köpa dina biljetter du behöver ett konto så att du kan bearbeta kreditkort som du måste betala en årlig avgift och du behöver en fax

Craigslist

Fördelar; Du kan sälja biljetter till lokala konserter även om konserten är mindre än en vecka bort

Nackdelar: De flesta människor följer inte igenom på en överenskommelse för att möta upp lokalt för att slutföra en transaktion Det är mycket riskfyllt och du kommer troligen att ta en förlust

Jag rekommenderar nya säljare med låga lager använda eBay och Stubhub tillsammans. Och jag rekommenderar att erfarna säljare med en massa inventering använda TicketNetwork på deras hemsida.Om du följer riktlinjerna i denna guide och ta dem i handling, kommer du att lyckas!

No comments:

Post a Comment