Friday 13 April 2012

Hög densitet och låg densitet kan Liners

Kan liners är en ekonomisk metod för avfallshantering. På platser med professionellt förvaltade städsystem, idag hög densitet och låg densitet kan liners är bäst valt. De är i allmänhet används för att hantera avfall eller annat material utan att orsaka några hot mot den omgivande miljön.

Fördelar och funktioner med att använda papperskorgen Liners

Papperskorgen är alltid ett problem i alla affärs-och bostadsområde inställningar. Soptunnor kan enkelt fodrade med kan liners så att skräp kastas in dessa lätt kan avyttras. Papperskorgen liners effektivt skydda det inre av papperskorgen.

Beroende på krav, folk går för hög densitet eller låg modeller densitet kan liners. De flesta av dem är utformade med god kvalitet råvaror inklusive hög och låg densitet. Dessa tunn plast liner kan användas i ett brett utbud av produkter såsom soppåsar, burkar, lådor, trummor, askar och mycket mer. De är lätta och stå emot slitage och läckage.

Avancerade funktioner med hög densitet Kan Liners

Hög densitet kan liners har hög molekylvikt. Dessa modeller punktering resistenta, och faktiskt kunna motstå skador. Polyeten används i dem ökar styrka och hållbarhet av dessa produkter.

Dessa kan liners är temperaturbeständiga och tål höga temperaturer. De är lämpliga för transport av tunga och stora mängder material.

Low Density Kan Liners för material lättare i vikt

Låg densitet kan liners är stretch och punktering resistenta. Dessa är de vanligaste liners i branschen. De finns i olika färgkombinationer och är lika starka som konventionellt foder. Som låg densitet kan liners är mycket lätta i vikt, de är lämpliga för transport inomhus Trashes. Dessa är vattenskyddad och har en säl på botten av liner för att förhindra läckage.

Hög densitet och låg densitet kan liner kan lätt köpas från grossister eller detaljister som erbjuder dessa produkter.

No comments:

Post a Comment