Friday 13 April 2012

Nokia 6.300 Vs Nokia 6301: Låt oss ta en Fight

Tid går fort. Teknik är att få överlägsen. Uppfinningar händer i rasande fart - ena efter den andra, nya och sofistikerade prylar är översvämma marknaden. Och världen av mobiltelefoner är inte ett undantag till den. Intressant, det är en värld av mobiltelefoner, där de bästa av teknik och bästa av funktioner blir införlivas på daglig basis. Om ett företag kommer upp med en ny telefon i dag, är dess konkurrent kan komma med ännu en nästan omedelbart. Brant Konkurrensen på mobilmarknaden är utbrett överallt med alla ledande mobiltelefontillverkare som deltar att vinna ära, popularitet och anmärkningsvärt identitet.

När det gäller frågan om nollställning på en mobil varumärke utan en tanke, då Nokia är alltid det bästa alternativet. Nokia har fått sitt anseende en innovativ tillverkaren to en klass för really avancerad and avancerade mobiltelefoner att det har släppt under åren. Tillverkaren verkar att ta till improvisation lika lätt som fågeln tar att flyga. Uppenbarligen har det tillämpade bäst sin intelligens i syfte att etsning out fint designade telefoner som höga poäng på skönheten listorna. Exemplariskt sett är Nokia 6300 en ren fröjd för användare som vill ha en skvätt stil tillsammans med sina väl försett kommunikationsenheter. Denna tunna men kraftfulla candybar telefonen är precis vad Nokia lovar att leverera i en perfekt kombination av stil och ämne inom sitt paket. På grund av sådan telefon som Nokia 6300 har mycket populära tillverkaren har bidragit mycket till den mycket lönsamma mobiltelefonindustrin, vars fanfar verkar växa för varje minut över hela världen.

Nokia 6300 är en tri band telefon som kommer med ett antal funktioner som 2 tums 16.700.000 TFT QVGA-skärm (240 x 320 pixlar), inbyggd 2-megapixelkamera (med 8 x digital zoom), videoinspelning, video streaming kommer integrerade musikspelaren (MP3, MP4, AAC, AAC +, eaac +, H263 och H264), FM-radio, handsfree-högtalare, röstkommandon, flygläge etc. Nokia 6300 med standard-anslutning kanaler som Bluetooth, SyncML, GPRS, edge-och USB. Övriga egenskaper av telefonen är e-post med bilagor, Nokia Xpress Audio Messaging, talknappstjänsten, XHTML-webbläsare, 7,8 MB internt minne plus 128 MB MicroSD-minneskort.

Å andra sidan är Nokia 6301, den kommer snart bror Nokia 6300 är också en smal och slank telefon med en imponerande uppsättning funktioner. Mätning Nokia 6301and väger 93 gram, telefonen sport 16 miljoner färger TFT-skärm med en upplösning på 240 × 320 pixlar. Telefonboken i telefonen kan lagra upp till 1000 kontakter - en stor nyheter! Utrustad med en integrerad 2-megapixelkamera med 1600x1200 pixlar i upplösning levererar telefon kristallklar bilder och videor under alla ljusförhållanden. För de musikälskare genomför Nokia 6301 en MP3/MP4/AAC/AAC +-eAAC + spelare samt en FM-radio. Connectivity del av telefonen är taktfullt hanterar genom funktioner som GPRS, HSCSD EDGE, Wi-Fi, Bluetooth och USB. The Nokia 6301 stöder tillgång till webben via funktioner som WAP 2.0/xHTML. Bland annat märks funktioner i telefonen, kan nämnas särskilt göras av Java MIDP 2.0, push-to-talk, röstmemo, inbyggd-handsfree, SMS, MMS, email, Instant Messaging, nedladdningsbara bakgrundsbilder, skärmsläckare, Macromedia flash lite 2,0, 30MB internminne, microSD (TransFlash) kort stöd etc. Även Nokia 6300 erbjuder en taltid på upp till 3,5 timmar och passningstid upp till 264 timmar har Nokia 6301 väntas ge en taltid på upp till 3 timmar och 30 minuter och standby tid av 310 timmar.

Vid fint kan man säga att både de mobiltelefoner är starkt utsmyckade med funktioner sinnesrörelser. Both smala båda är förförisk. Påbörja någon och känna fördelen av en Nokia mobiltelefon.

No comments:

Post a Comment