Saturday 21 April 2012

Skicka sötsaker på Diwali

En festival av ljus - Diwali är en av de mest firade tillfällen i Indien. Dessutom lysande omgivningarna med glittrande diyas, är det en tid att lysa upp leenden i ansiktena på dem du älskar och beundrar. Och ett säkert skott sätt att glädja kära är att skicka dem deras favorit godis på Diwali!

En nation känd för sina söta tand, Indien erbjuder en myriad olika godis och mithais. Här människor gör mithai av varje frukt, grönsaker och mjöl! Det finns dock en del godis som har blivit kosmopolitisk karaktär och älskas av människor över hela nationen. Nedan är en lista över traditionella sötsaker populärt utväxlas på Diwali.

Laddoo - Laddoo är utan tvekan den mest älskade söta i Indien. Några av de mest populära sorterna av laddoo är besan laddu och motichoor laddu. Du kan hitta en premie rad laddoos dekorerad med torkad frukt och silver värk i online godis shopping webbplats. Många av dem erbjuder dig bekvämligheten att skicka godis till kära som helst i Indien.

Soan Papdi - Sohan halwa eller Soan Papdi är andra mycket populära söt i Indien. Dess andra varianten kallas Patisa. Förberedd med besan (gram mjöl), ren smörolja och torkade frukter denna söta har lager i den. Soan papdi måste vara förpackade i lufttäta lådor att behålla sin krispighet under lång tid.

Rasgulla - Mer känd som Roshugulla i Bengalen, Rasgullas är mjuk färskost dumplings och en mycket populär söt i Indien. Dessa dagar kan du hitta rasgullas i Nice tenn förpackning som garanterar färskhet under lång tid.

Kaju Katli - Rich kaju katli eller burfis cashewnötter är ett annat mycket utbyts söt i Indien. Kaju katli är en milt söt premiumsortimentet mithai och har en längre hållbarhet. Du kan hitta snyggt förpackade lådor Kaju katli eller rullar kaju i online Gifting webbplatser.

Pinni - En populär söt Punjab, den mewa och ghee lastade laddus Atta kallas Pinni är ett prioriterat Diwali söt. Skicka ett konstnärligt packad låda pinnis till dina nära och kära i Indien och lysa upp deras Diwali!

No comments:

Post a Comment