Saturday 14 April 2012

Tjäna pengar på eBay i tre enkla steg

I denna korta artikel ska jag beskriva hur man tjänar pengar på eBay i tre snabba steg. Innan vi fortsätter vill jag kort förklara vad Ebay är och hur så många faktiskt sluta sina jobb att försörja sig med bara Ebay ensam.

Ebay är en auktionssajt där du kan skicka ett objekt till salu och har människor från hela världen bud på det också få det. Det finns bokstavligen en oräknelig mängd objekt som du kan lista på auktion från en pannkaka som en bild av Jungfru Maria, en gammal möbel eller din bil. Du skulle bli förvånad över olika saker folk listan på Ebay varje dag.

Att tjäna pengar på eBay du först öppna ett konto. Det är lätt och det kan göras med att gå till Ebay och klicka på registrera dig. Det tar bara ett ögonblick och du kan vara redo att gå. Som med allt ska du läsa villkoren som anges innan du skickar in dina uppgifter.

Nästa steg är att hitta något att sälja. Detta kan vara roliga delen. Om din som de flesta människor, du har grejer gömt undan i ditt garage, på vinden eller packas undan i garderober som inte har sett dagens ljus i år. Varför inte göra några pengar på det.

Nu säger inte till dig själv, ingen kommer att vilja ha den gamla skrothögen! Det finns ett gammalt talesätt, en mans (eller kvinnor) skräp finns en annan mans skatt. Detta är den absoluta sanningen. Jag garanterar att du listar det gamla symaskinen från 1920-talet med COB duk och mört bajs på den kommer någon bjuda på det. Någon kan ha letat efter dina exakta antika symaskinen för år och det skulle bli spännande att hitta det och köpa det från dig.

Nu när du har hittat något att sälja behöver du lista det på eBay. Det är enkelt vill göra när du är inloggad i. Klicka bara på försäljning länken och klicka sedan komma igång med försäljning på Ebay. Därifrån måste du ange namnet på det du säljer.

Detta är ett avgörande steg många har utsikt över. Man måste ha bra titel för ditt objekt. Till exempel, inte enbart sätta symaskinen hellre använda en titel som sällsynta antika av 1920-talet symaskinen. Denna titel låter mycket bättre tycker du inte?

När du har valt en bra titel som du kommer till en annan sida med en rad alternativ. Dessa alternativ kommer att variera från vilken kategori du vill vara förtecknade i, om du vill ladda upp ett foto av din post, beskriva alternativ anger priser och vad man ska börja budgivningen på och slutligen behöver du bestämma om du vill att ta emot betalningar via Paypal och i så fall anger ditt Paypal e-postadress. Om du inte har en Paypal e-postadress du kan få en på Paypal.

Grattis, listade you just din första post och anbudsgivare ska komma din väg inom kort.

Sammanfattningsvis, om du ska tjäna pengar på Ebay Följ sedan stegen jag har beskrivit ovan att komma igång. Det finns många avancerade tekniker, strategier och kurser om hur man blir en stor tid säljare på Ebay, men för tillfället bara att vänja sig systemet och hur det fungerar är viktigt. Så, gå allt du behöver göra och hitta något att sälja och se hur lätt det egentligen är.

För mer information om att tjäna pengar med Ebay produkter och tjänster eller att bygga din alldeles egna Ebay butik, besök vår webbplats på therebategate / Make_Money_On_Ebay.html.

No comments:

Post a Comment